Sport

Impact uriaș pentru Emma Răducanu după ce a câștigat US Open. Ține coperta unei reviste importante. Foto

Emma Răducanu a dat marea lovitură în plan sportiv la US Open, iar acum a devenit un personaj interesant și a ajuns pe coperta unei reviste celebre.
17.09.2021 | 13:08
Emma Răducanu a dat marea lovitură în plan sportiv la US Open, iar acum a devenit un personaj interesant și a ajuns pe coperta unei reviste celebre. Sursă foto: Facebook WTA
ADVERTISEMENT

Jucătoarea britanică a evoluat puțin la nivel de WTA în acest sezon, dar a uimit la turneele de Grand Slam. Titlul cucerit la Flushing Meadows este una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului.

Prestațiile solide ale acesteia l-au impresionat pe fostul mare campion Mats Wilander, acesta considerând că britanica este exponenta noii generații din tenisul feminin.

Emma Răducanu pe coperta unei reviste de top după succesul de la US Open

Este clar faptul că succesul de la US Open i-a deschis multe uși jucătoarei de 18 ani, ea fiind solitată pentru numeroase interviuri, evenimente mondene, iar acum a pozat pentru coperta revistei de modă Vogue, ediția din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Pagina de Facebook a WTA a prezentat câteva fotografii cu sportiva ce vor apărea în numărul din octombrie al celebrei publicații. Emma Răducanu a vorbit despre faptul că în copilărie era extrem de timidă.

”Eram o fetiță foarte timidă care nu vorbea prea mult. Prin practicarea sportului, trebuie să fiu îndrăzneață pe teren, fără frică, să lupt și asta vine din puterea mea interioară. Dacă ai asta, atunci poți realiza cu adevărat ce vrei”, a declarat Emma Răducanu.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea e cu gândul la banii din marketing

Emma Răducanu a devenit un nume pe buzele tuturor după succesul de la US Open, iar britanica a dezvăluit că în carieră a ajutat-o și faptul că are o relație foarte bună cu părinții săi. Jucătoarea britanică de 18 ani este născută în Canada din tată român şi mamă chinezoaică.

La doar câteva zile după titlul cucerit la Flushing Meadows, ea a participat la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume, desfășurat la Metropolitan Museum of Art, din New York, alături de nume mari din lumea sportului și de la Holywood.

ADVERTISEMENT

Ea a devenit un veritabil brand internațional, iar acest lucru nu avea cum să rămână la voia întâmplării. Răducanu ar fi luat decizia de a-și marca numele și a mandatat un avocat să depună trei cereri de mărci comerciale în numele ei.

Răducanu a făcut furori și în lumea fotbalului

Chiar înainte de finala de la New York, specialiștii în marketing în părevedeau un viitor fantastic Emmei Răducanu, pe care o numeau ”fata de un miliard de dolari”. Aceștia atrăgeau atenția asupra faptului că britanica ar putea ajunge un brand mai puternic chiar și decât Maria Sharapova.

ADVERTISEMENT

Succesul obținut de Emma Răducanu la Flushing Meadows le-a reamintit britanicilor de o altă performanță istorică, însă nu din lumea tenisului. Pe rețelele de socializare, aceștia au comparat-o cu Leicester City, echipă care în 2016 cucerea titlul în Premier League și făcea ca imposibilul să devină posibil.

Jucătoarea cu origini române a fost lăudată chiar și de antrenorul formației Liverpool, Jurgen Klopp, care a menționat că a urmărit finala cu sufletul la gură. Vizibil impresionat de performanța sportivei de 18 ani, neamțul a decretat: ”E talentul secolului”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik