Life

Întâlnire de gradul zero: Reghe vs. Prodanca: “A murit pentru mine!” Ce s-a întâmplat pe o terasă de fițe din Herăstrău. El a venit cu Rolls Royce-ul, ea cu Ferrari

Inevitabilul s-a produs! Pentru prima dată de când a devenit tată cu altă femeie, Laurențiu Reghecampf și (încă) soția sa, Anamaria Prodan, au dat ochii unul cu celălalt!
09.06.2022 | 18:17
Intalnire de gradul zero Reghe vs Prodanca A murit pentru mine Ce sa intamplat pe o terasa de fite din Herastrau El a venit cu Rolls Royceul ea cu Ferrari
Întâlnire de gradul zero, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. El a venit cu Rolls Royce-ul, ea cu Ferrari-ul. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Întâlnire de gradul zero: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au dat nas în nas, în văzut lumii! Nu au făcut schimb de priviri în sala de judecată, așa cum poate v-ați fi așteptat, ci la terasă, în miezul zilei. Cei doi au fost protagoniștii unei întâlniri neprevăzute și ceea ce trebuia să se anunțe o după amiază plăcută într-un restaurant din zona de Nord a capitalei, situat pe malul lacului Herastrău, s-a transformat într-un prânz întârziat … cu multe înghițituri cu nod.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit în Herăstrău. Reacția impresarei

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Laurențiu Reghecampf s-a întâlnit, joi, cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, la o terasă cu pretenții din Herăstrău, pentru a lua prânzul și a vorbi, cel mai probabil, despre planurile de viitor ale echipei din Bănie, după ce sezonul acesta au fost ratate toate obiectivele.

ADVERTISEMENT

Toate bune și frumoase până în momentul în care, la masa cealaltă, Reghe a observat-o pe nimeni alta decât Anamaria Prodan. Serios, și-a terminat mâncarea, a încheiat conversația cu patronul Craiovei și a plecat la volanul Rolls Royce-ul cu care a venit, evitând elegant să schimbe vreo vorbă cu Anamaria Prodan.

De cealaltă parte, impresara și-a făcut apariția cu Ferrari-ul pe care îl conduce mândră și a afișat aceeași atitudine bătăioasă care o caracterizează. După retragerea lui Laurențiu Reghecampf, nu a ezitat și s-a așezat la masă cu Mihai Rotaru, despre care spune că este un vechi prieten.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan a dezvăluit cum a decurs întâlnirea de gradul zero dintre ea și cel care, până nu demult, era Soarele ei, așa cum îi plăcea să-l alinte pe Reghe. Impresara a dezvăluit că nu a schimbat nicio vorbă cu Reghe, despre care spune că nu mai există pentru ea.

“S-a ridicat de la masă și a plecat când m-a văzut”

“Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există.

ADVERTISEMENT

Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai, Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogeste pentru clauză, habar nu am.

Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo.

Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în divorț

Vă reamintim că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Tehnicianul Craiovei a decis să pună capăt mariajului și să-și refacă viața alături de Corina Caciuc, o tânără care, pe 19 mai, a adus pe lume rodul iubirii lor, un băiețel.

ADVERTISEMENT

Despărțirea celor doi a fost anunțată anul trecut, în exclusivitate de FANATIK, iar primele confruntări în instanță nu au fost lipsite de tensiune. În timp ce Anamaria Prodan îl acuză pe Reghe că a cheltuit banii familiei și vrea să îi fie înapoiate mai multe bunuri, Laurențiu spune că, dacă nu ar fi existat incidentul cu Dan Alexa, puțin probabil ar fi ajuns să divorțeze de mama fiului său, Bebeto.