News

Interviu de excepție! Cine este cel mai mare dușman al lui Jürgen Klopp! Care este filosofia sa de viață, tactica sa, schema preferată de joc! Inedit și savuros!

21.06.2019 | 13:22
Interviu de exceptie Cine este cel mai mare dusman al lui Jurgen Klopp Care este filosofia sa de viata tactica sa schema preferata de joc Inedit si savuros

Jürgen Klopp a fost desemnat de prestigioasa publicaţie franceză „Onze Mondial” drept cel mai bun tehnician al sezonului 2018-2019, înaintea celui care i-a luat faţa la potou în Premier League, Pep Guardiola, și a lui Eric ten Hag, antrenorul revelaţie al echipei revelaţie Ajax Amsterdam. Într-un interviu savuros pentru „Onze”, „Kloppo” dezvăluie aspecte inedite din viața sa tumultoasă.

Interviu de excepție! Cine este cel mai mare dușman al lui Jürgen Klopp! Care este filosofia sa de viață, tactica sa, schema preferată de joc! Inedit și savuros!

  • „Jucătorii mei sunt cei care asigură spectacolul, nu eu. Dacă nu ar fi aceşti jucători ce ar putea face Jürgen Klopp de unul singur pentru a atrage aprecierile suporterilor? Liverpool este echipa care este datorită lor, jucătorilor. Ei sunt Liverpool”
  • „Iubesc sportul de mic copil. Pot spune că nimic altceva nu mă interesa decât să fac sport. Mult sport. Dar fotbalul m-a atras cel mai mult. Pentru că are o particularitate care îl face cu adevărat special. Acea particularitate sunt coechipierii. Ei te pot face să devii cel mai bun. Singur eşti nimic. Ai nevoie de ajutorul altora pentru a reuşi, ai nevoie să lucrezi la un loc cu ei, spirit de echipă, pentru a reuşi ceea ce tu nu ai putea niciodată să faci de unul singur. Iubesc la nebunie această particularitate a fotbalului”
  • „Pentru mine singura filosofie de joc pe care o iau mereu în considerare este victoria. Peste tot în lume, dincolo de plăcerea jocului, de a face sport, de a avea bani, trebuie să domine ideea că mereu cineva trebuie să câştige. Şi trebuie să gândeşti că acela vei fi tu. Nu poţi intra pe teren sau sta pe bancă dacă te îndoieşti că trebuie să câştigi”

Sunt doar câteva dintre gândurile dezvăluite de „Kloppo” în interviu. Multe altele, seriose, vesele, inedite, surprinzătoare poți citi în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!

Citește un interviu savuros cu Jürgen Klopp în numărul 700 din revista FANATIK! Care este filosofia sa de viață, tactica sa, schema preferată de joc!
Citește un interviu savuros cu Jürgen Klopp în NUMĂRUL 700 din revista FANATIK!

Ce mai poți citi în numărul din iunie al revistei FANATIK, NUMĂRUL 700!

  • Gigi Becali se laudă că FCSB are viitorul asigurat. Că sunt copii la Academie care vor ajunge mari vedete. Că a plătit câteva zeci de mii de euro pentru a aduce la Berceni unii dintre cei mai buni puști din România. FANATIK l-a descoperit pe cel numit deja „Messi din România”. Are 12 ani și ce face cu mingea este inimaginabil la această vârstă. Gigi Becali a dat 20.000 de euro pe el. Cum îl cheamă și de unde vine, dar și alte amănunte inedite despe el găsești într-un reportaj exclusiv numai în NUMĂRUL 700 al revista FANATIK, numărul din iunie !
Citește un reportaj inedit cu „Messi din România” în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! De unde vine, unde se antrenează, ce vis are!
Citește un reportaj inedit cu „Messi din România” în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
  • Un interviu cu Florin Manea, managerul sportiv al Rapidului. Orice discuție cu fiul regretatului Nae Manea este savuroasă. Te poartă de la Podul Grant în cartierul La Boca din Buenos Aires sau de la Copos la… Ioana Radu într-un carusel nebun de dezvăluiri inedite și „cârlige” aruncate „în glumă” pentru cine are urechi de auzit, respectiv ochi de citit printre rânduri. Ce crede despre Gigi Becali, MM Stoica, Mircea Rednic sau ceilalți impresari din România (nu menajează pe nimeni!), ce-i place, de la băutură și mâncare la… femei, toate acestea și alte dezvăluiri picante, le poți afla numai din numărul din iunie al revistei FANATIK, număr aniversar, NUMĂRUL 700!
Florin Manea și-a „desconspirat” părerile despre fotbalul românesc într-un interviu exclusiv din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK Ce crede despre Gigi Becali, MM Stoica sau Mircea Rednic
Florin Manea și-a „desconspirat” părerile despre fotbalul românesc într-un interviu exclusiv din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK
  • FANATIK face în numărul aniversar din iunie, NUMĂRUL 700, o analiză amănunțită a tot ceea ce înseamnă investiții ale Ungariei în sportul românesc. Cum a ajuns guvernul Orban să trimită în Transilvania zeci de milioane de euro de la Budapesta pentru sportul românesc? Care sunt de fapt intențiile, ce spun forurile europene și care este reacția politicienilor de la București? Află toate acestea numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
De ce investește guvernul Ungariei în Transilvania poți afla numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Vezi ce spune guvernul de la București!
De ce investește guvernul Ungariei în Transilvania poți afla numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
  • S-a vorbit și se vorbește despre oferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi mai mult decât despre… vizita Papei în România! S-au vehiculat sume, clauze, procente, negocieri… Află numai din NUMĂRUL 700 al revista FANATIK, numărul din iunie adevărul despre ce a oferit patronul FCSB și ce a cerut, de fapt, „patronul” jucătorului, tata Gică Hagi.
  • Jucătorii din Liga I Betano au ales să își petreacă scurta vacanță de vară departe de România și au mers să se relaxeze în Barcelona, Londra, Paris, Mykonos, Maldive, Bahamas sau Mauritius. Trei pagini cu fotografii inedite, cu fete frumoase și peisaje de vis, poți admira numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Fete frumoase pe plaje de vis, adică vacanță! Află din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK unde și-au dus fotbaliștii din Liga I iubitele în scurta pauză competițională. 3 pagini de poze „fierbinți”!
Fete frumoase pe plaje de vis, adică vacanță! Află din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK unde și-au dus fotbaliștii din Liga I iubitele în scurta pauză competițională

Nu uita: a apărut NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Super număr aniversar, cu un reportaj de excepție, două interviuri savuroase cu două personaje savuroase, dezvăluiri și analize șocante, poze de vacanță, umor, ponturi pentru pariori și, nu în ultimul, rând, integrame! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Și care a ajuns la NUMĂRUL 700!