Life

Invitații nu s-au uitat la bani. Cât a fost darul la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf

Invitații nu s-au uitat la bani. Cât au dăruit oamenii la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc.
26.09.2022 | 18:50
Invitatii nu sau uitat la bani Cat a fost darul la botezul lui Liam fiul lui Laurentiu Reghecampf
Cât a fost darul la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc l-au botezat duminică pe fiul lor, Liam Simeon. După ceremonia religioasă, părinții și invitații s-au mutat la un restaurant de lux din Capitală, acolo unde s-au distrat pe cinste. La final, oamenii au avut grijă să mulțumească pentru atmosferă prin sumele pe care i le-au dăruit micuțului.

Ce sume s-au dăruit la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf. Invitații nu s-au uitat la bani

Duminică, la 48 de ore după ce a ajuns la Poliție pentru că s-a bătut cu Anamaria Prodan în plină stradă, Laurențiu Reghecampf l-a botezat pe fiul său și al Corinei Caciuc, Liam Simeon.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a apărut cu ochiul vânăt la ceremonie și a schimbat în ultima clipă Biserica la care a fost creștinat micuțul, din cauza evenimentelor care s-au petrecut în viața sa în ultimele zile, Laurențiu Reghecampf s-a distrat de minune la petrecerea de după botez.

Alături de antrenor și actuala lui iubită au fost numai invitați de seamă. Aceștia nu aveau cum să nu țină cont de faptul că evenimentul s-a desfășurat într-un restaurant de lux și nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de dar.

ADVERTISEMENT

După ce s-au delectat cu muzica și cu preparatele alese cu grijă de cei doi, oamenii au avut grijă să-și arate mulțumirea prin sumele pe care i le-au oferit lui Liam.

Conform unui articol publicat de CanCan, darul la botezul băiatului lui Laurennțiu Reghecampf a fost de 500 de euro, o sumă deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

Corina Caciuc a atras toate privirile la botezul fiului său

Corina Caciuc a purtat în ziua botezului fiului său o ținută care i-a pus în evidență formele de invidiat. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a scăpat rapid de kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii.

Astfel, ea a ales o rochie neagră, cu umerii goi și decolteu adânc. În plus, despicătura de pe piciorul stâng a întregit imaginea și a făcut ca mama copilului lui Laurențiu Reghecampf să atragă toate privirile.

ADVERTISEMENT

În schimb, la Biserică, Corina Caciuc a optat pentru ceva mai multă sobrietate și a purtat un costum compus dintr-o vestă și pantaloni evazați, ambele de culoare crem.

ADVERTISEMENT