Fotbal intern

Ion Crăciunescu, un nou atac violent la adresa lui Pablo Cortacero: ”Nu pot să accept așa ceva”

06.04.2021 | 11:29
Ion Craciunescu un nou atac violent la adresa lui Pablo Cortacero Nu pot sa accept asa ceva
ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a lansat un nou atac violent la adresa lui Pablo Cortacero, după ce spaniolul a dispărut din peisaj și a lăsat clubul Dinamo București într-o situație financiară dezastruoasă.

Ibericul deține 72% din acțiunile clubului Dinamo și, chiar dacă a pierdut recent un proces cu Asociația DDB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, rămâne în continuare patronul grupării din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Grație efortului colectiv al suporterilor echipa a obținut licența și pentru sezonul viitor după ce fanii au stins până la 31 martie toate datoriile care nu suportau amânare.

Pablo Cortacero, atacat încă o dată de Ion Crăciunescu

Situația în care a ajuns clubul Dinamo l-a făcut să reacționeze vehement pe fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, care l-a atacat foarte dur pe Pablo Cortacero, considerat principalul vinovat pentru dezastrul de la clubul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Eu am spus de multe ori, dar parcă nu mă pot împăca cu gândul ăsta. Cum în țara asta pot face unii ce vor ei și să nu le spună nimeni ‘stop, băieți. Suntem în stare să facem niște regulamente care să nu vă permită să vă bateți joc de noi’”, a declarat Crăciunescu la emisiunea Digi Sport Special.

”Cum își bat joc acești oameni care stau și se uită la suporteri cum strâng ei bani, cum finanțează ei, și ei să-i dea în judecată pe suporteri și să-și revendice drepturile, că ei sunt capitaliștii care țin Dinamo. Pe cuvânt, nu pot să accept așa ceva”, a mai spus fostul arbitru.

ADVERTISEMENT

De când spaniolul Pablo Cortacero a preluat pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo, al doilea cel mai titrat club de fotbal din România a traversat cea mai neagră perioadă din istorie, fiind la un pas de faliment și de retrogradarea, în premieră, în eșalonul secund.

Giovani Becali a explicat schema prin care Dinamo poate imita programul celor de la Barcelona și crede că trebuie să fie crescută suma de cotizație lunară. Impresarul îi sfătuiește pe ”câini” ca în primul rând să scape de conducrea spaniolă care a preluat acțiunile majoritare ale clubului.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a renunțat la o parte din bani în urma negocierilor cu cei din DDB și a pus practic umărul la salvarea lui Dinamo, care a reușit să achite datoriile și va lua astfel licența pentru sezonul următor. Însă, fostul antrenor al ”câinilor” consideră că actuala strategie a DDB-ului nu poate da rezultate pe termen lung și au nevoie de un finanțator care să susțină clubul.

ADVERTISEMENT