Sporturi

Ion Țiriac, anunț apocaliptic pentru tenisul românesc: ”Dispare după Halep”

16.04.2021 | 22:51
Ion Tiriac anunt apocaliptic pentru tenisul romanesc Dispare dupa Halep
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Ion Țiriac a făcut un anunț apocaliptic pentru tenisul românesc și consideră că după retragerea Simonei Halep țara noastră nu va mai avea prea curând un reprezentant la nivel înalt.

Conform ultimului top al bogaților lumii, întocmit de compania de cercetare și media Hurun Report, averea lui Țiriac a crescut cu aproximativ 300 de milioane de dolari în anul 2020, care a fost grav afectat de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Președintele FR Tenis se pregătește acum să organizeze ediția 2021 a turneului Mutua Madrid Open, la care Halep și-a anunțat participarea.

Ion Țiriac prezice dezastrul pentru tenisul din România

”Noi avem o genă la sport, totdeauna am fost noi un pic mai talentați decât țările dimprejur sau cele de peste gârlă. Dar… numai Nadia, numai Hagi, numai Halep, nu-i cumperi la supermarket pe ăștia”, a declarat omul de afaceri pentru observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

”Aștia se nasc și au nimerit în momentul ăla acolo unde trebuie. Ar putea fi mult mai mulți din ăștia. Astăzi, cu toată răspunderea îți spun, după Halep tenisul dispare”, este predicția făcută de Ion Țiriac pentru tenisul românesc.

”Exact cum a dispărut gimnastica. Nu avem nimica în magazie. Am avut două generații care au dispărut pentru că n-am avut nici mizerabilul ăla de doi lei ca să le cumpăr rachete și mingi”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Țiriac, atac sub centură la conducătorii țării

”Eu am fost și cu căciula în mână și la domnul președinte. Am venit, textual îți spun, domnule președinte, vă rog să mă scuzați, sunt cu căciula în mână aicea. N-am venit pentru mine, zău sunt în regulă, mulțumesc lui Dumnezeu. Vă rog să luați doi oameni, angajați-i, doi.

Și dimineața de la șase până seara la 12 să nu facă nimic decât să se gândească la sport și la copii. ‘Dom’ Țiriac, mă ocup de treaba asta’, mi-a zis. Asta a fost acum vreo trei ani, patru ani. Fac pariu și cu domnul președinte pe ce dorește dumnealui, pe case, pe mașini, pe obiecte – că tot așa rămâne și ne lasă de prăpastie pe toți”, a încheiat Țiriac.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a transmis un mesaj puternic cu 100 de zile înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar fostul lider mondial WTA țintește o medalie pentru România. După ce a absentat la la ediția din 2016, ea va juca de această dată atât la simplu, cât și la dublu și vrea câte o medalie pentru fiecare probă la care participă.

ADVERTISEMENT
Tags: