Sport

Ionel Ganea, necruțător cu „tricolorii”: „A venit Apocalipsa fotbalului românesc! Nu vom arăta nimic nici în Bosnia!” Exclusiv

Ionel Ganea, fostul mare atacant al echipei naționale a României, anunță prăbușirea definitivă a fotbalului românesc și are mai multe reproșuri și pentru Edi Iordănescu.
05.06.2022 | 16:06
Ionel Ganea necrutator cu tricolorii A venit Apocalipsa fotbalului romanesc Nu vom arata nimic nici in Bosnia Exclusiv
Edi Iordănesc a reușit doar un egal cu Israel în primele 3 meciuri ca selecționer. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Edi Iordănescu au făcut unul dintre cele mai rușinoase meciuri din istoria echipei naționale a României în Muntenegru, unde a pierdut cu 2-0 fără să trimită măcar un șut pe poartă.

Ionel Ganea atacă pe toată lumea după rușinea din Muntenegru: Burleanu, Edi Iordănescu, Stoichiță și jucătorii

Ionel Ganea și-a spus oful în FANATIK după o nouă rușine națională a „tricolorilor”, care au pierdut fără drept de apel în fața unei echipei aflate pe locul 63 în clasamentul FIFA.

ADVERTISEMENT

„A venit Apocalipsa! Nu vom mai avea echipe românești în cupele europene, echipa națională e la pământ. Părerea mea e că ar trebui să reconstruim tot doi ani de zile. Se găsesc soluții, chiar dacă nici campionatul nu te ajută”.

„Ganezul” nu l-a menajat deloc nici pe selecționer, pe care îl consideră principalul vinovat pentru rușinea de la Podgorica: „A fost un meci foarte, foarte slab. Unul dintre cele mai slabe. Nu știu ce antrenează Edi Iordănescu ăsta. A avut luni de zile să pregătească meciul! El antrenează, el decide! Ce facem? Găsim alți vinovați? De ce a venit la națională dacă nu vrea să își strice cariera? Pune-i întrebarea asta. Nu a adus niciun plus”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a tunat și a fulgerat în FANATIK după ce Tavi Popescu a fost lăsat pe banca de rezerve de Edi Iordănescu, iar Ganea consideră că o face intenționat: „Eu cred că el se răzbună pe Gigi Becali și vrea să îi arate că el e mai presus de toate. De-asta nu a jucat Octavian Popescu. Vrea să zică că el e șeful la națională. E ambiția lui. Nouă ne-a arătat că duce echipa la vale.

Aici vorbim de interes național nu de conflicte personale. Dacă ești om deștept, nu te cobori la așa ceva și lași omul în pace. E patron, investește bani și l-a plătit și pe el. Eu așa văd lucrurile. Îmi pare rău pentru Edi, dar nu are dreptate. Greșește mult!”.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea, atac la FRF: „Întrebați-l pe Burleanu ce se întâmplă cu naționala. Nea’ Mihai, săracul, nu mai are habar de fotbal!”

Ionel Ganea i-a luat la țintă apoi pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță: „Întrebați-l pe Burleanu ce se întâmplă cu naționala! El și-a făcut interesele personale, își ia în continuare banii, a ajuns pe-acolo pe la UEFA și noi suntem praf. Nea’ Mihai, săracul, nu mai are habar de fotbal! Ce să mai zic?!”.

Ganea nu înțelege jocul lui Chiricheș și dă exemplul marelui Franco Baresi: „Îmi pare rău pentru Chiricheș. Chiar nu mă așteptam să greșească atât. Trebuia doar să dea în ea! Dacă Baresi care era o legendă, bubuia mingea în tribună și nu se mai supăra nimeni… A făcut foarte multe greșeli, nu doar la goluri”.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea, zero așteptări pentru meciul din Bosnia: „Nu cred că o să arătăm altfel”

Ionel Ganea se așteaptă la o nouă înfrângere și în deplasarea din Bosnia, o echipă mai bine clasată decât Muntenegru: „Nu cred că o să arătăm altfel nici cu Bosnia. Ce poți să schimbi în 2 zile?! Nu am văzut nimic la meciul ăsta pe care îl pregătim de luni de zile. Nu știu ce am putea vedea. Trebuie o reconstrucție în jurul a 7-8 jucători tineri de 22-23 de ani și să faci o medie la vreo 25 de ani. 

Sunt jucători tineri de valoare la FCSB, la Farul, la CFR Cluj, la Craiova, mai sunt și pe afară, la România U21. Cel mai rău m-a deranjat atitudinea. Ne-au bătut doi jucători din Liga 1, deși noi eram mari favoriți”.

Ionel Ganea l-a „înțepat” și pe Viorel Moldovan, care a declarat că Liga Națiunilor este o competiție fără niciun sens„Dacă antrena Viorel Moldovan naționala crezi că mai zicea că e inutilă Liga Națiunilor?! Eu nu cred. Nu prea vorbește corect așa. Pe noi ne bate Muntenegru, Ungaria bate Anglia. Alții culeg roadele muncii. Cât timp politicul nu se va implica, nu o să mai vedem nimic în fotbalul românesc”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 0 victorii are Edi Iordănescu pe banca naționalei României în 3 meciuri

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT