Sport

Ionuț Panțîru, tot mai aproape să se lase de fotbal, așa cum a anunțat FANATIK. Fundașul stânga, din nou pe masa de operație

FCSB primește vești proaste în tentativa de a o prinde din urmă pe CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1. Indisponibil de mai bine de un an, Ionuț Panțîru va ajunge din nou pe masa de operație.
17.03.2022 | 12:35
Ionut Pantiru tot mai aproape sa se lase de fotbal asa cum a anuntat FANATIK Fundasul stanga din nou pe masa de operatie
Ionut Constantin Pantiru accidentat in meciul de fotbal dintre FCSB si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, duminica 25 aprilie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru (25 de ani) e tot mai aproape să se lase fotal, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă din octombrie anul trecut. Fundașul stânga nu își poate ajuta echipa în cursa de urmărire a liderului CFR Cluj, care are un avans de șapte puncte față de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1. Accidentat de propriul coleg, Adrian Șut, în primăvara anului trecut, fundașul stânga va suferi o nouă intervenție chirurgicală.

Ionuț Panțîru, din nou pe masa de operație

Panțîru va fi operat astfel pentru a treia oară de când s-a accidentat, o veste deloc bună pentru fundașul a cărui carieră era în ascensiune în momentul accidentării: „Vă mulțumesc pentru tot și vă iubesc! Abia aștept să revin alături de voi, de echipă și să cânt după victorii alături de cei mai frumoși suporteri din țară”, a scris jucătorul pe pagina lui de Instagram.

ADVERTISEMENT
Mesajul lui Ionuț Panțîru pentru suporterii FCSB-ului după cea de-a treia intervenție chirurgicală
Mesajul lui Ionuț Panțîru pentru suporterii FCSB-ului după cea de-a treia intervenție chirurgicală.

FCSB a confirmat că operația a avut succes și bucureștenii speră că se vor putea baza pe Panțîru în 2023: „După cele două operații efectuate în Italia, în urma accidentării suferite anul trecut, Ionuț Panțîru a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală pentru condropatie rotuliană grad IV.

Jucătorul a fost operat, la Monza Metropolitan Hospital, de Dr. Ion Bogdan Codorean, care a efectuat un implant de cartilaj. Intervenția a fost un succes, perioada estimată de recuperare fiind de aproximativ șapte luni.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru este alături de Ionuț și îi dorește să revină cât mai curând pe terenul de fotbal!”, a anunțat FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Ionuț Panțîru, poză după cea de-a treia intervenție chirurgicală
Ionuț Panțîru, poză după cea de-a treia intervenție chirurgicală

Drama prin care trece fundașul stânga al celor de la FCSB

Vestea că va ajunge din nou pe masa de operație a venit cum nu se poate mai prost pentru Panțîru. Roș-albaștrii sperau să îl recupereze pentru finalul acestui sezon. La începutul anului, fotbalistul venit de la Poli Iași în schimbul sumei de 200 de mii de euro a vorbit despre coșmarul prin care trece.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă foarte grea. Sincer, nu mă așteptam să fie atât de greu. În primul rând, psihic mă simt foarte încărcat. Nu m-am gândit că o să trec vreodată prin asta, pentru că nu am avut niciun fel de operație sau chiar accidentare, până acum.

Dar este foarte greu. Sper să trec cât mai repede de ea și să revin pe teren, pentru că mi-e dor să fiu alături de băieți și de echipă. Recuperarea… din ce îmi zice Ovi, merge bine. Și eu mă simt mai bine. Mai am de muncit, nu știu exact cât, dar sper cât mai repede.

ADVERTISEMENT

În momentul acela, n-am simțit că e grav. Când m-a lovit, am crezut că lovitură ‘oarbă’. Am încercat să continui, dar, la un moment dat, am simțit că nu mai pot să alerg. M-am pus jos și am cerut schimbare. Nu am simțit o lovitură atât de tare încât să cred că o să fie foarte grav. Asta este, eu trebuie să fiu puternic. Familia și colegii sunt alături de mine.

A doua zi, după RMN, am fost în cabinetul domnului doctor. Sincer, după ce mi-a dat vestea, am început să plâng, cred că am plâns vreo zece minute încontinuu. Foarte horror a fost acea veste pentru mine, dar asta e viața”, a declarat Ionuț Panțîru, pentru FCSB TV.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,40 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT