Fotbal intern

Ionuț Stroe îi răspunde lui Neluțu Varga: ”Toți se întreabă ce a vrut să spună”

02.11.2020 | 20:52
Ionut Stroe ii raspunde lui Nelutu Varga Toti se intreaba ce a vrut sa spuna
ADVERTISEMENT

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, i-a răspuns dus patronului de la CFR Cluj, Neluțu Varga, care l-a atacat după înfrângerea din meciul cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1.

Extrem de supărat la finalul întâlnirii din Gruia, finanțatorul ardelenilor l-a acuzat pe șeful de la MTS că ”sabotează fotbalul românesc”, lăsând să se înțeleagă că acesta pune piedici formației antrenate de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Ionuț Stroe nu a ascuns niciun moment că este suporter al echipei Universitatea Craiova, principala rivală a CFR-ului în lupta pentru titlu.

Neluțu Varaga a primit un răspuns dur de la Ionuț Stroe

”Toată lumea se întreabă, presupune şi încearcă să înţeleagă ce a vrut să spună domnul Varga, prin această declaraţie nefericită. Eu nu ştiu, ar trebui să-l întrebaţi direct. Ce pot spune e că eu şi MTS ne-am oferit toate deschiderea pentru reluarea sportului şi a fotbalului implicit, iar echipa domnului Varga a beneficiat de această decizie”, a fost răspunsul lui Ionuț Stroe pentru Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

”MTS nu se va implica în probleme care ţin de competiţii, arbitraje şi aşa mai departe. Ştie foarte bine domnul Varga că FRF şi LPF conduc fotbalul. Cred că este evident că Ionuţ Stroe şi MTS nu s-au amestecat în influenţarea competiţiilor”, a mai declarat ministrul la Look Sport.

”Suporter al Craiovei sunt de mult, dar o fac în cel mai corect şi fair-play mod. Se ştie de mult, sunt un tip asumat, n-am avut nicio problemă. Oricine are dreptul de a avea propriile opţiuni sportive. Cât priveşte amestecul în vreo chestiune legată de o echipă, vă asigur că n-a existat. Poate că ar trebui să fim mai rezervaţi în privinţa acestor chestiuni care apar în presă”, a încheiat Stroe.

ADVERTISEMENT

Managerul sportiv al clubului CFR Cluj, Marius Bilaşco, a anunțat după eșecul din întâlnirea cu Gaz Metan Mediaș, că patronul Neluțu Varga a dat ordin ca echipa să nu se prezinte la următorul meci de campionat.

În condițiile în care nu vor juca meciul cu FC Argeș, clujenii vor pierde jocul cu 0-3 la masa verde. De asemenea, vor fi penalizați cu cel puțin 3 puncte și cel mult 6. Vor trebui să achite 100.000 de euro pentru faptul că meciul nu se va mai vedea la televizor, iar dacă va exista o a doua neprezentare, CFR va fi exclusă din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dan  Petrescu și-a anunțat demisia de la CFR Cluj după meciul cu Gaz Metan Mediaș. Antrenorul campioanei României a anunțat că va pleca după meciul de joi cu AS Roma când va veni pauza pentru meciurile internaționale. Petrescu nu și-a motivat decizia, însă a spus că s-au întâmplat mai multe lucruri.

ADVERTISEMENT