Sport

Jucătorii lui Dinamo, resemnați după 0-1 cu FCSB: ”Nu știu ce trebuie să facem. Nu ne iartă nimeni”

Jucătorii lui Dinamo își găsesc tot mai greu cuvintele după înfrângerea cu FCSB și consideră că trebuie să schimbe atitudinea pentru a aduce puncte.
26.11.2023 | 23:35
Jucatorii lui Dinamo resemnati dupa 01 cu FCSB Nu stiu ce trebuie sa facem Nu ne iarta nimeni
Jucătorii lui Dinamo își găsesc tot mai greu cuvintele după înfrângerea cu FCSB și consideră că trebuie să schimbe atitudinea pentru a aduce puncte. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au cedat în fața marii rivale, scor 0-1, după o execuție superbă a lui Florinel Coman. Dinamo a ajuns la 11 meciuri fără victorie în campionat și este din ce în ce mai greu să scape de retrogradare.

Înfrângerea cu FCSB i-a lăsat fără cuvinte pe jucătorii lui Dinamo

La finalul partidei Dinamo – FCSB 0-1, din etapa a 17-a din SuperLiga, jucătorii formației din Ștefan cel Mare au încercat să găsească explicații pentru această nouă înfrângere, dar nu își pot explica seria neagră pe care o traversează.

ADVERTISEMENT

”Dintr-o fază fixă s-a făcut diferența în seara asta. S-a văzut calitatea. Au reușit să înscrie din faza aia, în rest, am stat bine în teren, defensiv. Astăzi, cred că s-a jucat de la egal la egal.

Este un moment foarte dificil, toată lumea este nemulțumită. Nu știu ce trebuie să facem, dar trebuie sa ieșim din această situație. Nu reușim să înscriem, primim gol din faze fixe, mereu trebuie să se întâmple ceva.

ADVERTISEMENT

Suntem cu toții cu capul în pământ. Nu trebuie să ne plângem de milă, trebuie să mergem înainte, nu ne iartă nimeni. Trebuie să strângem rândurile și să aducem puncte. A fost un teren greu, poate jocul nu s-a ridicat la nivelul unui derby. Dar în tribune a fost derby”, a declarat Patriche.

Homawoo a ieșit accidentat din derby

Marele derby al fotbalului românesc a fost decis de execuția de maestru a lui Florinel Coman, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, care a fost scoasă de italianul Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

Coman a înscris superb al 6-lea său gol din acest campionat. ”Șeptarul” roș-albaștrilor a executat perfect o lovitură liberă. Stilul în care a bătut atacantul a semnat cu modul în care execută Cristiano Ronaldo.

Stoperul togolez Josue Homawoo pare lovit de blesteme, sau cel puțin de ghinioane, după ce a fost nevoit să părăsească terenul în derby-ul cu FCSB, din cauza unei accidentări. Fundașul în vârstă de 25 de ani se accidentase în urmă cu două luni în partida Dinamo – Farul 0-2, în momentul în care era titular incontestabil.

ADVERTISEMENT

Fără Homawoo, antrenorul Ovidiu Burcă s-a bazat mereu pe o tripletă în apărare, alcătuită din Lucas, Bena și Patriche. De altfel, Patriche a fost cel care l-a înlocuit și acum pe Homawoo. În luna august, când Homawoo ajungea la Dinamo, fundașul făcea promisiuni mari fanilor.

ADVERTISEMENT
Tags: