Sport

Jucătorul care l-a trădat pe Dan Petrescu în derby ar putea ajunge la FCSB! Gigi Becali: ”M-a sunat băiatul”

Fundașul dreapta Mateo Susic a luat cartonaș roșu în derby-ul CFR Cluj - FCSB 0-1, iar Gigi Becali a dezvăluit că jucătorul ardelenilor și-ar dori să vină la vicecampioana României.
18.04.2022 | 21:25
Jucatorul care la tradat pe Dan Petrescu in derby ar putea ajunge la FCSB Gigi Becali Ma sunat baiatul
Fundașul dreapta Mateo Susic a luat cartonaș roșu în derby-ul CFR Cluj - FCSB 0-1, iar Gigi Becali a dezvăluit că jucătorul ardelenilor și-ar dori să vină la vicecampioana României. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotbalistul bosniac de 31 de ani a fost eliminat de Istvan Kovacs în finalul primei reprize pentru o intrare dură asupra lui Darius Olaru.

Gigi Becali, căutat de un jucător de la CFR Cluj care vrea să joace la FCSB

Mateo Susic își va încheia contractul cu CFR Cluj la finalul acestui sezon, iar Gigi Becali a afirmat că agentul jucătorului l-a propus la FCSB. Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a lăsat să se înțeleagă că sunt șanse ca bosniacul să ajungă la echipa sa.

ADVERTISEMENT

”M-a sunat agentul lui Susic să-mi spună despre băiat. Vom vedea. Deocamdată l-am luat însă pe postul respectiv pe Florin Achim”, a declarat Becali, conform gsp.ro.

Mateo Susic a ajuns la CFR Cluj în vara anului 2019 de la Sheriff Tiraspol și, din informațiile FANATIK, este singurul fotbalist important din lotul lui Dan Petrescu aflat la final de contract căruia nu i s-a propus prelungirea.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, trădat în derby de Susic

Fundașul dreapta bosniac a prins în ultimul moment echipa de start la derby-ul cu FCSB, deși tehnicianul ardelenilor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, l-a pregătit toată săptămâna pentru acest post pe Cristian Manea.

Deși și-a pierdut încrederea în Mateo Susic, care se află în ultimele 6 luni de contract, Dan Petrescu a decis totuși să mizeze pe el la meciul cu FCSB, considerând că este mai în măsură să-l blocheze pe noul star al lui Gigi Becali, Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

”Bursucul” s-a dovedit neinspirat în alegerea făcută, deoarece Susic a văzut direct cartonașul roșu în minutul 43 pentru un fault asupra lui Darius Olaru. Cu toate acestea, tehnicianul a afirmat că jucătorul său nu ar fi trebui să fie eliminat la acea fază și consideră că Istvan Kovacs a influența decisiv jocul și rezultatul.

Îl dă afară Neluțu Varga pe Dan Petrescu?

Și președintele Cristi Balaj este de aceeași părere cu ”Bursucul”, deși admite faptul că Istvan Kovacs este acoperit de regulament la eliminarea lui Mateo Susic. Fostul arbitru crede că maniera generală a cavalerului fluierului este una de condamnat.

ADVERTISEMENT

Din informțiile FANATIK, jucătorii și staff-ul CFR-ului au fost la vestiarul arbitrilor, după încheierea meciului, pentru a-i cere socoteală lui Istvan Kovacs. Spiritele au fost încinse, ardelenii strigând la adresa arbitrului din Carei: ”Ne-ai furat!”. Istvan Kovacs a notat în raport incidentul.

FANATIK a aflat că patronul celor de la CFR, Neluțu Varga, a fost extrem de nervos în tribună în timpul meciului și a avut reacții acide la adresa antrenorului Dan Petrescu. Nu este exclus ca tehnicianul să fie demis, chiar dacă ardelenii mai au două puncte avans în clasament.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,02 este cota pentru ”X la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: