Sport

Kylian Mbappe, anunț despre viitorul său: ”Voi ajunge la Euro cu mintea limpede”

Mai sunt doar 3 luni până la startul Euro 2024, iar suporterii Franței sunt îngrijorați din cauza viitorului incert al lui Kylian Mbappe.
24.03.2024 | 16:11
Kylian Mbappe anunt despre viitorul sau Voi ajunge la Euro cu mintea limpede
Mai sunt doar 3 luni până la startul Euro 2024, iar suporterii Franței sunt îngrijorați din cauza viitorului incert al lui Kylian Mbappe. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

După o lungă telenovelă care a durat mai bine de un an, starul francez în vârstă de 25 de ani și-a anunțat despărțirea de campioana din Ligue 1 și este așteptat să semneze cu Real Madrid.

Kylian Mbappe, liniștit înainte de Euro 2024

Doar că anunțul transferului lui Kylian Mbappe la gigantul din capitala Spaniei întârzie, iar suporterii naționalei Franței se gândesc că atacantul ar putea să fie stresat de tot ce se întâmplă cu privire la viitorul său și să nu dea randamentul așteptat la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Toată această îngrijorare a apărut după ce superstarul francez a făcut un joc modest în meciul amical pierdut în fața Germaniei, scor 0-2. Mbappe a încercat să iasă la rampă în câteva rânduri, dar a fost anihilat de Joshua Kimmich.

Într-un interviu acordat pentru Telefoot fotbalistul lui PSG a vorbit despre viitorul său. ”Cred că oamenii vor afla de faptul că voi ajunge la Euro cu mintea limpede. Eu sunt deja liniștit, dar cred că și oamenii vor fi liniștiți.

ADVERTISEMENT

Deja nu mai este un subiect la club, nimeni nu vorbește cu mine despre asta. Voi merge la Euro cu liniște și cu certitudinea că pot face lucruri mari”, a declarat Kylian Mbappe, conform L’Equipe.

Mbappe, refuz categoric pentru Premier League

Presa spaniolă a dezvăluit faptul că Florentino Perez ar fi rezolvat deja transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, însă președintele evită deocamdată să anunțe oficial mutarea fotbalistului.

ADVERTISEMENT

”Galacticii” au decis să amâne momentul până vor fi siguri că echipa antrenată de Carlo Ancelotti nu se mai poate întâlni cu PSG în fazele Champions League, pentru că nu vor să-l pună pe Mbappe într-o poziție ingrată.

Starul lui PSG a fost întrebat de un fan al lui Arsenal dacă va semna cu echipa antrenată de Mikel Arteta. Kylian Mbappe a început să râdă și a dat un răspuns categoric și care exclude orice altă echipă din Premier League.

ADVERTISEMENT

Astfel, motivul pentru care atacantul Franței nu ar face pasul spre Anglia ține de clima neprietenoasă. “În niciun caz. E prea frig acolo”. Răspunsul dat de Mbappe către fanul lui Arsenal sugerează, totodată, că francezul preferă o destinație mai călduroasă.

ADVERTISEMENT