Sport

Kylian Mbappe, transfer-șoc sau glumă?! Nu e Real Madrid, dar un alt club din La Liga face anunțul mutării: ”Tic, tac”

După ce a devenit oficial faptul că Kylian Mbappe nu va mai juca din vară la PSG, un club din La Liga a anunțat transferul său în Spania.
16.02.2024 | 10:14
Kylian Mbappe transfersoc sau gluma Nu e Real Madrid dar un alt club din La Liga face anuntul mutarii Tic tac
După ce a devenit oficial faptul că Kylian Mbappe nu va mai juca din vară la PSG, un club din La Liga a anunțat transferul său în Spania. Sursă foto: Twitter @GetafeCFen
ADVERTISEMENT

După o lungă telenovelă care a durat mai bine de un an, starul francez în vârstă de 25 de ani și-a anunțat despărțirea de campioana din Ligue 1 și este așteptat să semneze cu Real Madrid.

Un club din La Liga a glumit pe seama transferului lui Kylian Mbappe

Însă, marea surpriză a venit de la un club mult mai mic din La Liga. La scurt timp după ce Nasser-Al Khelaifi a confirmat plecarea lui Kylian Mbappe în vară, Getafe a postat pe rețelele de socializare că este interesată de transferul atacantului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pe contul oficial de Twitter în limba engleză al clubului spaniol a apărut o fotografie trucată cu vicecampionul mondial îmbrăcat în tricoul lui Getafe, pe Estadio Coliseum din apropierea Madridului.

În descrierea pozei apare o broască țestoasă, aluzie la asemănarea lui Kylian Mbappe cu celebrele personaje de desene animate din ”Țestoasele Ninja”, și scrie ”Tic, tac”, ca și cum transferul este iminent.

ADVERTISEMENT

Este clar că aici totul este o glumă din partea celor de la Getafe, care nu își permit financiar să aducă un jucător de talia superstarului francez. Însă, trebuie remarcat faptul că gruparea spaniolă a dat dovadă de inspirație. Cel puțin din punct de vedere social media, Getafe a reușit să strângă la postarea de pe Twiter aproximativ 100.000 de aprecieri și mii de comentarii.

Ce salariu i-a pregătit Real Madrid lui Mbappe

Cel mai probabil, Kylian Mbappe va ajunge liber de contract la Real Madrid și va primi un salariu de 26 de milioane de euro pe sezon. La această sumă s-ar adăuga și o primă record de 130 de milioane de euro la semnătură.

ADVERTISEMENT

Atacantul a înscris în minutul 57 primul gol al lui PSG în victoria 2-0 contra lui Real Sociedad din turul optimilor de finală ale Champions League și a bifat cu această ocazie un record istoric, ce cu greu mai poate fi egalat.

Mbappe a devenit primul jucător din istorie care înscrie în 10 partide consecutive de pe teren propriu şi în care a fost titular. Până acum, el are la activ 44 de goluri în Champions League în 66 de partide disputate în tricoul lui PSG.

ADVERTISEMENT

Atacantul nu este stăpân în totalitate pe viața sa, pentru că cea care îi dictează ce să facă și, printre altele, îi gestionează averea, este mama sa. Acum, femeia i-a impus jucătorului să își doneze 30% din venituri unei asociații caritabile care ajută 98 de copii defavorizați.

ADVERTISEMENT