Fotbal international

Ladislau Boloni, demis de la Panathinaikos! Suma uriașă pe care o va primi drept despăgubiri. Update

12.05.2021 | 09:42
Ladislau Boloni demis de la Panathinaikos Suma uriasa pe care o va primi drept despagubiri Update
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Panathinaikos Atena, Ladislau Boloni, va fi demis la finalul actualului sezon, decizia fiind deja luată de președintele Giannis Alafouzos.


Ladislau Boloni va fi despăgubit cu 100.000 de euro de Panathinaikos

UPDATE, 12 mai, ora 09:23 / Ladislau Boloni a fost dat afară de Panathinaikos, însă clubul din capitala Greciei va fi nevoit să-l despăgubească financiar pe antrenorul român din cauză ca i-a reziliat contractul înainte de scadență. Potrivit Voetbal Primeur, compensațiile pe care le va primi Boloni vor fi de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Boloni a fost dat afară de la Panathinaikos

UPDATE, 11 mai, ora 09:57 / Seria de șase meciuri la rând fără victorie i-a fost fatală lui Ladislau Boloni, presa din Grecia anunțând că tehnicianul român a fost demis de la Panathiniakos, deși clubul nu a anunțat nimic oficial.

”Obiectivul lui Panathinaikos în ultimele două meciuri ale sezonului este acela de a aduna maximum de puncte. Conducerea clubului, cu o întârziere uriașă, a decis că acest lucru nu se poate întâmpla cu Boloni la cârmă și de aceea a făcut această mișcare”, a scris gazzetta.gr.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român va pleca alături de asistentul său, Serghei Kuznetsov, iar interimatul în ultimele două jocuri va fi asigurat de Sotiris Sylaidopoulos.


Știre inițială, 23 aprilie, ora 14:10

Tehnicianul român a preluat celebra formație din Grecia la mijlocul lunii octombrie și a avut rezultate bune în prima parte, dar apoi acestea nu au mai fost cele dorite și formația are șanse minime să mai prindă un loc de cupe europene.

ADVERTISEMENT

Între timp s-a vehiculat varianta ca Boloni să revină în România în calitate de şef de proiect pentru o nouă echipă care se va înființa la Târgu Mureș cu investiții venite de la Budapesta.

Panathinaikos urmează să-l demită pe Ladislau Boloni

Cotidianul elen Sportime a anunțat că președintele clubului Panathinaikos Atena, Giannis Alafouzos, este tot mai nemulțumit de rezultatele echipei și a luat hotărârea de a-l demite pe antrenorul Ladislau Boloni la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

”Decizia este definitivă și irevocabilă”, notează sursa citată, care mai scrie faptul că un alt aspect ce a dus la îndepărtarea lui Loți Boloni îl reprezintă faptul că nu mai este dorit de jucători.

De altfel, presa din Grecia a atras atenția încă de la numirea tehnicianului român că dacă acesta va intra în conflict cu jucătorii nu va avea nicio șansă de reușită, ceea ce se pare că s-a și întâmplat.

Boloni a fost aproape de Premier League

Panathinaikos Atena este fără victorie în ultimele cinci meciuri, le-a pierdut pe ultimele trei și a fost eliminată și din Cupa Greciei, ultima șansă a ”verzilor” de a ajuuns în sezonul viitor în cupele europene.

După ce a stat pe banca unor formații din Belgia, Franța, Portugalia și Grecia, Ladislau Boloni a dezvăluit la finalul anului trecut că a fost aproape de a se înțelege cu o formație din Premier League, dar în cele din urmă negocierile au eșuat.

Boloni a fost tehnicianul lui Antwerp timp de trei ani, iar după despărțirea de echipa din Belgia a ajuns la Gent, unde a antrenat numai trei partide. Demiterea de la Panathinaikos ar fi a doua într-un singur sezon pentru el.

ADVERTISEMENT