Sport

Larisa Iordache se căsătorește cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs: ”Un sincer da!”

Larisa Iordache trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Cristian Chiriță. Iar iubitul a surprins-o în prima zi din 2024 și a cerut-o în căsătorie.
02.01.2024 | 22:12
Larisa Iordache trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Cristian Chiriță. Iar iubitul a surprins-o în prima zi din 2024 și a cerut-o în căsătorie. Sursă foto: Instagram Larisa Iordache
ADVERTISEMENT

Cei doi formează un cuplu de câteva luni, iar totul a început pe rețelele de socializare. Viitorul soț este un jucător de tenis de masă născut în Republica Moldova și în trecut a avut o relație cu Bernadette Szocs.

Iubitul Larisei Iordache, cerere în căsătorie într-o atmosferă de vis

Deși se poate spune că relația lor este încă la început, dragostea este una foarte mare. Așa că iubitul Larisei Iordache nu a mai ținut cont de nimic și în prima zi a anului 2024 a cerut-o în căsătorie pe fosta gimnastă.

ADVERTISEMENT

Într-o atmosferă splendidă, pe o terasă plină de trandafiri în care trona un panou luminos pe care scria ”Marry me, Larisa”, multipla campioană a gimnasticii românești i-a spus ”Da” logodnicului ei.

”01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriță”, este mesajul Larisei Iordache, în vârstă de 27 de ani, postat pe mai multe rețele de socializare, alături de mai multe fotografii.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au făcut publică relația în aprilie 2023. Multiplă campioană europeană și mondială la gimnastică, precum și medaliată cu bronz la JO din 2012, Larisa Iordache și-a încheiat cariera la finalul lui 2021, când anunța că va fi supusă unei a șaptea operații la gleznă.

Probleme mari cu rinichii

La mijlocul lunii noiembrie, Larisa Iordache dezvăluia pentru FANATIK că se simte o femeie împlinită alături de Cristian Chiriță, însă evita să vorbească despre căsătorie considerând că e prea devreme pentru așa ceva.

ADVERTISEMENT

Ea a trecut prin momente dificile pe parcursul anilor în care a făcut gimnastică de performanță. Din păcate pentru sportivă, problemele de sănătate au fost și cele care i-au pus punct carierei, într-un moment în care nimeni nu se aștepta.

Pe lângă cele șapte intervenții suferite la picioare, Larisa Iordache a avut probleme și cu rinichii. Fosta gimnastă a povestit că la un moment dat a fost pe punctul de a-și pierde un rinichi, dar a scăpat după ce i-a fost montat un stent.

ADVERTISEMENT

Larisa Iordache a sprijinit-o pe Simona Halep în lupta ei pentru adevăr în cazul de dopaj. Fosta gimnastă înțelege frustrarea care o apasă pe fostul lider WTA și speră ca aceasta să poată reveni cât mai repede pe terenul de tenis.

ADVERTISEMENT
Tags: