Sport

Laszlo Dioszegi, replică acidă pentru Victor Angelescu înainte de FCSB – Sepsi: ”Vrea să mute scandalul de la Rapid”

Laszlo Dioszegi i-a dat un răspuns dur lui Victor Angelescu, care a lăsat să se înțeleagă că ar putea exista ”omenie” la meciul FCSB - Sepsi.
17.03.2024 | 12:30
Laszlo Dioszegi replica acida pentru Victor Angelescu inainte de FCSB  Sepsi Vrea sa mute scandalul de la Rapid
Laszlo Dioszegi i-a dat un răspuns dur lui Victor Angelescu, care a lăsat să se înțeleagă că ar putea exista ”omenie” la meciul FCSB - Sepsi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au pornit play-off-ul cu 4 puncte avans față de Rapid și 5 față de CFR Cluj, dar își pot mări avansul în clasament după ce giuleștenii au pierdut cu Farul Constanța, iar ardelenii cu Universitatea Craiova.

Victor Angelescu, pus la zid de Laszlo Dioszegi înainte de FCSB – Sepsi

Înaintea partidei FCSB – Sepsi, care închide prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, Laszlo Dioszegi l-a atacant violent pe Victor Angelescu, după ce acționarul rapidist a spus în direct la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1, că vicecampioana României are asigurate cele 3 puncte, având în vedere că este pentru a treia oară consecutiv în care Marius Ștefănescu nu joacă în meciul direct.

ADVERTISEMENT

”Mă deranjează foarte tare aceste declarații ale domnului Angelescu. Dânsul aruncă cu noroi în Sepsi și mi se pare foarte urât acest lucru. Ce face acum domnul Angelescu? Vrea să mute scandalul din clubul Rapid, provocând un alt scandal?

Vrea să scoată din atenția oamenilor de fotbal rezultatul prost cu Farul, inventând un subiect de scandal? Eu sunt convins că niciodată domnul Șucu nu ar fi avut un asemenea discurs, dacă vorbea domnia lui. Dar, din păcate, a vorbit Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

Eu vă anunț că noi chiar l-am certat pe Ștefănescu pentru acel galben. I-am spus că la meciul cu FCSB sigur venea Edi Iordănescu și cine știe ce se putea întâmpla. Poate că prindea și el în ceasul al 12-lea o convocare la lot în funcție de ce se întâmpla cu jucătorii deja convocați”, a declarat Dioszegi, pentru prosport.ro.

Discuție cu Șucu despre transferul lui Ștefănescu

Patronul formației covăsnene a îndemnat la o licitație pentru achiziționarea în vară a lui Marius Ștefănescu și a ținut să explice încă o dată că Sepsi nu are prietenie cu nicio echipă din play-off.

ADVERTISEMENT

”Nu avem nicio înțelegere cu FCSB pentru Ștefănescu. Ștefănescu din vară o să aibă un nou contract cu Sepsi, dar poate îl transferă domnul Șucu, dacă face o ofertă bună. Ce o să mai spună atunci domnul Angelescu? Poftim, dacă Rapidul îl vrea, îi așteptăm cu o ofertă. Cine dă mai mult, acolo o să meargă.

Eu am mai discutat cu domnul Șucu despre un transfer al lui Ștefănescu la Rapid. Dar, să vă mai spun un lucru. Noi nu suntem frați cu nimeni în acest campionat. Am demonstrat că nu suntem cu CFR-ul, iar cu FCSB nici atât. Aceste afirmații ale lui Victor Angelescu nu își au rostul”, a afirmat Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu a fost primit cartonașul galben în finalul meciului cu Petrolul din ultima etapă a sezonului regulat. Sepsi a marcat golul victoriei și care o dus-o în play-off în minutul 90+2, iar două minute mai târziu, Ștefănescu a fost avertizat. Astfel, jucătorul ratează meciul de pe Arena Națională cu FCSB.

Înaintea jocului de la Ploiești, Laszlo Dioszegi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAMarius Ștefănescu a semnat prelungirea contractului cu Sepsi OSK și va rămâne la Sfântu Gheorghe pentru următorii doi ani și jumătate.

ADVERTISEMENT