Sport

Leo Messi a sărit în apărea unui coleg de la națională, batjocorit de coechipieri: ”Este ceva ce nu voi uita”

Leo Messi este cunoscut ca fiind un tip introvertit, dar un coleg de la naționala Argentinei a povestit cum i-a luat apărarea în fața colegilor care râdeau de el.
28.01.2022 | 20:34
Leo Messi a sarit in aparea unui coleg de la nationala batjocorit de coechipieri Este ceva ce nu voi uita
ADVERTISEMENT

Messi nu traversează cea mai bună perioadă a sa după transferul la PSG, cifrele fiind mult mai modeste decât cele realizate în perioada când evolua la Barcelona.

Jucătorul de 34 de ani şi-a păstrat obiceiul de după fiecare gol marcat. El priveşte mereu spre cer şi îşi ridică cele două mâini, în semn de omagiu. Este semnul lui de recunoştinţă faţă de persoana care l-a îndrumat spre fotbal.

ADVERTISEMENT

Cum l-a apărat Leo Messi pe un coleg din naționala Argentinei

Că Leo Messi este omul orchestră la naționala Argentinei o știe toată lumea, dar puțini au ocazia să afle că superstarul de la PSG este și o persoană extrem de amabilă și care îi ajută pe cei aflați în situații delicate, așa cum s-a întâmplat de curând cu colegul său de la prima reprezentativă Alexis Mac Allister.

Mijlocașul formației Brighton a povestit cum Messi i-a sărit în apărare atunci când ceilalți coechipieri au început să facă glume pe seama sa la o acțiune a selecționatei argentiniene din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

”Îmi amintesc că toată lumea îmi spunea ‘Colo’, care înseamnă ghimbir în Argentina. Nu îmi place prea mult și le-a spus colegilor asta. El a sărit imediat și le-a zis: ‘Nu-i place să i se spună Colo, așa că nu-i mai spuneți așa’”, a declarat Mac Allister, conform The Mirror.

Cum a trăit Mac Allister prima întâlnire cu Messi

Alexis Mac Allister, care are un sezon excelent la Brighton, a povestit ce a simțit atunci când l-a întâlnit pentru prima dată pe septuplul câștigător al Balonului de Aur. ”M-am antrenat cu el când am fost la două convocări la echipa Argentinei, dar nu am jucat cu el.

ADVERTISEMENT

A fost fantastic, la fel ca în meciurile pe care le joacă. Este ceva ce nu-ți vine să crezi. Eram roșu, complet roșu. Nici măcar nu am vrut să-l salut. Eram foarte nervos chiar și să întâlnesc unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar a fost fantastic, desigur.

Este ceva ce nu voi uita. A fost ceva magic. Tatăl meu a jucat cu Maradona, iar eu am putut să mă antrenez cu Lionel Messi. Suntem foarte mândri de asta”, a spus Mac Allister.

ADVERTISEMENT

Messi și Mac Allister nu au fost convocați pentru meciurile din ianuarie

Alexis Mac Allister a fost convocat de două la naționala Argentinei pentru meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, dar nu a debutat încă. El a jucat în mod regulat pentru selecționata U23 în timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo din vara trecută.

Mijlocașul lui Brighton nu a fost chemat pentru partidele formației argentiniene din această lună, el fiind lăsat la club să se recupereze după ce a fost infectat cu Covid-19. Din același motiv, nici Leo Messi nu a mers la prima reprezentativă.

Recent, El Nacional, un cunoscut ziar din Catalonia, a anunţat că Antonela Roccuzzo încearcă să-l convingă pe Lionel Messi să se întoarcă la FC Barcelona. Totul vine după ce familia fotbalistului nu s-a acomodat în Franţa, iar pe “Camp Nou” au revenit Dani Alves şi Xavi, buni prieteni ai argentinianului.

ADVERTISEMENT
Tags: