Sport

Leo Messi, dat de gol de nepotul său. Ce poză de profil are la Whatsapp

Leo Messi atrage ca un magnet cu tot ceea ce face sau ce zice. Iar jurnaliștii au aflat de la nepotul său și ce poză de profil are la Whatsapp.
20.09.2023 | 17:34
Leo Messi dat de gol de nepotul sau Ce poza de profil are la Whatsapp
Leo Messi atrage ca un magnet cu tot ceea ce face sau ce zice. Iar jurnaliștii au aflat de la nepotul său și ce poză de profil are la Whatsapp. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Superstarul a lipsit de la ultimul joc al celor de la Inter Miami, înfrângerea cu Atlanta United, iar antrenorul Gerardo Martino a explicat că jucătorul nu a venit complet pregătit din punct de vedere fizic de la echipa națională.

Nepotul lui Leo Messi a dezvăluit ce poză are starul la Whatsapp

Orice informație despre viața privată a lui Leo Messi este preluată imediat de presa din întreaga lume, iar asta ne arată că argentinianul este una dintre cele mai mari vedete ale fotbalului mondial actual chiar dacă s-a dus în MLS.

ADVERTISEMENT

Conform publicației spaniole As, jurnaliștii argentinieni au reușit să-l convingă pe nepotul lui Leo Messi, Tomas, să le arate ce fotografie de profil are campionul mondial la Whatsapp.

Tomas, fiul lui Matias, al doilea dintre cei trei frați ai lui Leo Messi, a dezvăluit faptul că unchiul său are la Whatsapp o poză de familie, alături de soția Antonela Roccuzzo și de cei trei copii, după finala Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

Leo Messi nepot Whatsapp

Imaginea lui Leo Messi ca personaj de desene animate

Leo Messi este imaginea multor branduri de renume în campanii publicitare, dar niciodată nu a avut legătură cu lumea desenelor animate. Nicio problemă, deoarece inteligența artificială a creat imaginea pe care ar avea-o fotbalistul dacă ar deveni un personaj în această lume.

Starul argentinian ar fi un personaj cu ochii și urechile mari, ciufulit, cu barbă, dar cu un zâmbet care ar putea să-l pună în orice moment alături de protagoniști celebri ai animației precum Hercules, Mulan, sau Frumoasa și Bestia.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul lucru pe care l-a creat inteligența artificială la Messi. Acum câteva zile a fost prezentată prima conferință de presă în care starul argentinian a vorbit în limba engleză. Și totul datorită AI.

O întâlnire cu jurnaliștii a ”Puricelui” la Miami, în care a vorbit în spaniolă, a fost prelucrată de inteligența artificială și astfel jucătorul pare că se exprimă în engleză. Modul în care a fost prelucrată bucata respectivă din video dă senzația că Leo chiar vorbește engleză. Vocea este asemănătoare, modul în care îi se mișcă buzele și gura, totul pare a fi chiar real.

ADVERTISEMENT

Într-un top întocmit de inteligența artificială, Leo Messi este considerat al treilea cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, înaintea rivalului său Cristiano Ronaldo, dar după legendarii Pele și Diego Maradona.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 2,73 este cota pentru ”total goluri: peste 4” la meciul Inter Miami – Toronto

ADVERTISEMENT
Tags: