Sport

Lionel Messi, petrecere monstruoasă în orașul natal. Alături de cine a sărbătorit câștigarea Cupei Mondiale. Video

Lionel Messi continuă să sărbătorească reușita fantastică de la Cupa Mondială și a organizat o petrecere impresionantă la Rosario, orașul său natal.
31.12.2022 | 17:10
Lionel Messi continuă să sărbătorească reușita fantastică de la Cupa Mondială și a organizat o petrecere impresionantă la Rosario, orașul său natal. Sursă foto: Twitter Leo Messi
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a primit o vacanță mai lungă din partea celor de la PSG și va reveni la echipa de club abia în 2 sau 3 ianuarie 2023.

Petrecere de vis organizată de Lionel Messi

Iar Lionel Messi a profitat din plin de zilele libere și a sărbătorit câștigarea primei sale Cupe Mondiale. Argentinianul a organizat o petrecere fastuoasă în orașul natal, la care au mai fost prezenți coechipierii săi Leandro Paredes și Angel Di Maria, dar și fostul fotbalist Javier Mascherano.

ADVERTISEMENT

Însoțiți de frumoasele lor consoarte, aceștia au făcut un adevărat show la petrecerea unde au participat peste 100 de invitați. Toată nebunia a început încă dinaintea petrecerii, mii de fani adunându-se în fața localului pentru a-și vedea idolul.

În timpul party-ului, la care au fost prezenți și părinții lui Messi, starul lui PSG a fost surprins dansând și cântând alături de Paredes și Di Maria. Căpitanul Argentinei, ajutat de cei doi colegi ai săi, a tăiat și un uriaș tort pe care scria ”Campeones”.

ADVERTISEMENT

Petrecerea s-a desfășurat sub titulatura ”Que miras, bobo?”, în traducere ”Ce te uiți, prostule?”, cuvintele pe care i le-a adresat Lionel Messi lui Wout Weghorst după meciul câștigat de Argentina în fața Olandei, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Messi, acord cu PSG pentru prelungirea contractului

Lionel Messi s-a retras în orașul natal Rosario unde a petrecut și Crăciunul alături de soția sa, Antonella Roccuzzo, de cei trei copii, dar și în preajma familiei uruguayanului Luis Suarez, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

ADVERTISEMENT

”Decarul” naționalei lui Lionel Scaloni a fost făcut ”cetățean de onoare” al orașului Rosario după triumful de la Cupa Mondială. Ulterior, superstarul lui PSG și-a cerut scuze public în fața fanilor argentinieni din orașul său natal pentru că nu a celebrat foarte mult câștigarea trofeului în lumina reflectoarelor, ci s-a bucurat mai mult cu cei apropiați.

Euforic după succesul magnific cu naționala Argentinei, Lionel Messi și-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu PSG, spre încântarea președintelui Nasser Al-Khelaifi, care se temea că îl va pierde gratis la vară când îi expiră actuala înțelegere.

ADVERTISEMENT

Starul argentinian a scris istorie și pe rețelele sociale, unde fotografia sa alături de trofeul Cupei Mondiale a devenit cea mai apreciată poză din istorie. Postarea lui Messi a ajuns la nu mai puțin de 68.886.500 de aprecieri, cu 11 milioane mai mult decât oul-minune care deținea supremația.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,77 este cota pentru „total goluri PSG: sub 1,5” la Lens – PSG. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: