Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”Sunt dinamovist convins. Am fost întotdeauna”. Reacția lui Dorinel Munteanu, cerut antrenor la Dinamo

Dorinel Munteanu a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că o are pe Dinamo în suflet și a dat un răspuns ferm atunci când a fost întrebat dacă vine antrenor în locul lui Ovidiu Burcă.
27.11.2023 | 21:36
Sunt dinamovist convins Am fost intotdeauna Reactia lui Dorinel Munteanu cerut antrenor la Dinamo
Dorinel Munteanu a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că o are pe Dinamo în suflet și a dat un răspuns ferm atunci când a fost întrebat dacă vine antrenor în locul lui Ovidiu Burcă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al ”roș-albilor”, Giani Kiriță, a cerut la FANTIK SUPERLIGA conducerii din Ștefan cel Mare să-l aducă de urgență pe Dorinel Munteanu în locul lui Ovidiu Burcă, fiind de părere că acesta este singurul care poate salva echipa de la retrogradare.

Ce spune Dorinel Munteanu despre o numire ca antrenor la Dinamo

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Dorinel Munteanu a exclus varianta să devină antrenorul lui Dinamo. El a precizat că își dorește să-și ducă la bun  sfârșit proiectul de la Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

”Îi mulțumesc lui Giani (n.r. – Giani Kiriță), dar eu am aici un proiect extrem de important. Sunt dinamovist convins, am fost tot timpul dinamovist, dar nu pot să-mi trădez echipa unde am început acest proiect în urmă cu 3 ani. Vreau să-l duc la bun sfârșit.

Nu plec de la Oțelul, mai am contract până în 2025. Nu pot să plec pentru că am luat Oțelul de la Liga 3. Chiar dacă sunt mulți băgători de seamă care vor să distrugă acest club, eu nu vreau să las lucrurile așa”, a declarat Munteanu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Kiriță și Petre au pus tunurile pe Burcă

”Câinii” au pierdut în fața marii rivale pe Arena Națională, scor 0-1, și au ajuns la 11 jocuri fără victorie în campionat. ”Roș-albii” sunt pe penultimul loc în clasament și amenințarea retrogradării este din ce în ce mai mare.

Intrat prin Skype la FANATIK SUPERLIGA, Florentin Petre a admis faptul că Ovidiu Burcă a greșit echipa de start când a ales să-i lase pe banca de rezerve pe Dennis Politic și Ahmed Bani, doi jucători cu calități tehnice.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Giani Kiriță l-a atacat foarte dur pe Ovidiu Burcă pentru faptul că Dennis Politic și Ahmed Bani, doi jucători care pot face diferența prin tehnică și viteză, nu au fost titulari în derby-ul cu FCSB.

La flash-interviul de la finalul meciului, Florinel Coman a lăsat de înțeles că Dinamo este o echipă mică și că se aștepta la un stil de joc defensiv al ”câinilor”. Giani Kiriță nu a avut puterea la FANATIK SUPERLIGA de a-i răspunde și consideră că acesta este îndreptățit să spună orice vrea, deoarece a dat un gol spectaculos, iar FCSB a câștigat cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dorinel Munteanu refuză Dinamo

ADVERTISEMENT