Fotbal intern

Magaye Gueye a fost audiat de ANAD! Ce decizie s-a luat împotriva atacantului lui Dinamo

12.03.2021 | 19:27
Magaye Gueye a fost audiat de ANAD Ce decizie sa luat impotriva atacantului lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a fost deja audiat, iar împotriva atacantului francez al lui Dinamo a fost luată o primă decizie în urma scandalului de dopaj din meciul cu FCSB.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Magaye Gueye a fost prins dopat, iar ancheta Agenției Naționale Anti-Doping este în plină desfășurare.

ADVERTISEMENT

Tot site-ul nostru a publicat în premieră o fotografie cu atacantul lui Dinamo suprinsă în timpul partidei din Cupa României cu FCSB.

Magaye Gueye, audiat de ANAD! Atacantul francez e suspendat temporar

Magaye Gueye a participat la o primă audiere în cazul scandalului de dopaj în care a fost implicat. Ședința a avut loc online, iar în urma acesteia s-a luat decizia ca jucătorul să fie suspendat temporar, iar săptămâna viitoare va avea loc un nou termen.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore a vorbit și el în premieră pentru FANATIK despre scandalul „Magaye Gueye”, în timp ce Jerry Gane nici nu vrea să mai audă de jucător, chiar dacă are probleme mari în ofensivă, unde îl mai poate folosi doar pe Robert Moldoveanu.

Atacantul francez cu origini senegaleze al lui Dinamo riscă o suspendare record și poate răspunde chiar și din punct de vedere penal, fiind vorba de o substanță interzisă de mare risc.

ADVERTISEMENT

Mario Nicolae așteaptă decizia finală de la ANAD

Mario Nicolae a vorbit pentru gsp.ro despre audierea lui Magaye Gueye de către ANAD. Directorul sportivi al lui Dinamo a recunoscut că Dinamo s-a comportat profesionist și l-a pus în legătură pe jucător cu un avocat: „I-am pus la dispoziție un avocat. Dinamo a făcut tot ceea ce trebuia. Eu am vorbit cu el ieri, mi-a zis că se prezintă”, a spus oficialul dinamovist.

Se pare că Dinamo a luat această decizie chiar dacă nu era obligată să îi ofere fotbalistului un avocat, ceea ce spune multe despre bunăvoința conducerii din Ștefan cel Mare: „I-am recomandat un avocat foarte, foarte bun, mi-a spus că va vorbi cu el. Nu eram obligați să-i oferim un avocat, doar i-am oferit o alternativă”, a ținut să precizeze managerul „câinilor” conform aceleiași surse.

ADVERTISEMENT

Ceea ce Mario Nicolae a încercat să sublinieze în continuare. Dinamovistul a declarat de asemenea că o decizie definitivă în privința jucătorului va fi luată doar la finalul anchetei: „Tot ceea ce a ținut de Dinamo, am respectat ca la carte. Nu era obligația noastră să meargă cineva cu el acolo. A zis că trebuia să facă o cerere. Așteptăm decizia finală de la ANAD, apoi vom lua deciziile ce se vor impune”.

ADVERTISEMENT