Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Magicianul Budescu ia FCSB la puricat. Ce spune despre Tavi Popescu și pe cine consideră cel mai bun jucător din SuperLiga. ”L-am simțit pe teren” Video exclusiv

Constantin Budescu a analizat la FANATIK SUPERLIGA jucătorii de la FCSB și l-a lăudat pe Tavi Popescu deși nu îl vede cel mai bun din echipa lui Gigi Becali.
04.03.2023 | 23:41
Magicianul Budescu ia FCSB la puricat Ce spune despre Tavi Popescu si pe cine considera cel mai bun jucator din SuperLiga Lam simtit pe teren Video exclusiv
Constantin Budescu a analizat la FANATIK SUPERLIGA jucătorii de la FCSB și l-a lăudat pe Tavi Popescu deși nu îl vede cel mai bun din echipa lui Gigi Becali. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit la emisiunea ”Profețiile lui Mitică” despre cotele la care se află o serie de jucători importanți din SuperLiga și consideră că lider absolut de valoare este Tavi Popescu.

Constantin Budescu îl laudă pe Tavi Popescu, dar vede un jucător mai bun la FCSB

Într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Constantin Budescu a avut numai cuvinte de laudă pentru Tavi Popescu, însă consideră că cel mai bun jucător de la FCSB, dar și din campionat, este Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

”FCSB este una dintre cele mai puternice echipe, dar o să le fie destul greu pentru că Viitorul (n.r. – Farul Constanța) joacă foarte bine, CFR-ul la fel. Cred că va fi cel mai echilibrat play-off. Pot spune că FCSB e cam cea mai puternică echipă.

Sunt jucători foarte buni, i-am avut și colegi, îi cunosc. Sunt jucători de valoare, au dovedit asta, au o forță ofensivă destul de mare și asta s-a văzut și aseară. Cu siguranță au valoare. Dacă sunt la FCSB au valoare și au și rezultate.

ADVERTISEMENT

Se poate spune că Tavi Popescu este cel mai promițător, dar sunt foarte mulți jucători buni de atac la FCSB și au de unde alege și de unde vinde pe viitor. Jucătorul care mă impresionează cel mai mult în SuperLiga este Darius Olaru pentru că aleargă și muncește foarte mult, este și foarte tehnic”, a declarat Budescu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

De ce e preferat Coman în banda stângă

Fostul antrenor al ”roș-albaștrilor”, Nicolae Dică, a dezvăluit la o ediție precedentă a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că deși a dat randament în banda stângă, Octavian Popescu este un jucător pe care în viitor îl vede evoluând în centrul terenului.

ADVERTISEMENT

La emisiunea ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a criticat folosirea lui Tavi Popescu pe postul de inter și este convins că ”roș-albaștrii” îl vor distruge pe tânărul fotbalist dacă îi vor schimba poziția din banda stângă.

Fostul președinte de la LPF consideră că principalul motiv pentru care în ultimele meciuri a fost preferat Florinel Coman în banda stângă în locul lui Octavian Popescu este că Gigi Becali are o ofertă pentru căpitanul său.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLigaemisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT