Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”Măi, Olaru! Te ascunzi ca o floricică? Nu ai personalitate?” Căpitanul FCSB, pus la zid!

Darius Olaru a fost criticat dur la FANATIK SUPERLIGA, după ce nu a ieșit să dea explicații pentru absența de la meciul cu Andorra și să închidă conflictul dintre FRF și FCSB.
17.10.2023 | 11:30
Mai Olaru Te ascunzi ca o floricica Nu ai personalitate Capitanul FCSB pus la zid
Darius Olaru a fost criticat dur la FANATIK SUPERLIGA, după ce nu a ieșit să dea explicații pentru absența de la meciul cu Andorra și să închidă conflictul dintre FRF și FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Staff-ul naționalei a explicat că jucătorul a fost lăsat în afara lotului din cauza unor probleme medicale, însă Gigi Becali a dezvăluit că mijlocașul nu are nimic și selecționerul Edi Iordănescu a mințit.

Darius Olaru, arătat cu degetul după scandalul dintre FRF și FCSB

În startul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Horia Ivanovici s-au luat de Darius Olaru și i-a reproșat acestuia că nu a oferit explicații și a lăsat cele două tabere, FRF și FCSB, să-și scoată ochii.

ADVERTISEMENT

”Un singur scandal a fost: Olaru. Eu un singur lucru nu înțeleg din toată povestea asta. Măi, Olaru, te întreb așa direct, tu nu ai personalitate? Ești căpitanul FCSB și te comporți de parcă nu ai ‘cojones’, nu ai nimic.

Vorbește Edi Iordănescu în numele tău, vorbește doctorul, vorbește Anghel Iordănescu, vine patronul și vorbește în numele tău, MM (n.r. – MIhai Stoica) face ditamai scandalul în numele tău și tu, ditamai fotbalistul, căpitanul FCSB, unul șmecher, să stai așa ascuns ca o floricică? Să nu ai deloc personalitate și să nu ieși?

ADVERTISEMENT

Tu trebuie să spui. Când are FCSB conferință tu trebuie să bați cu pumnul în masă și să-i spui lui MM: ‘MM eu trebuie să ies la conferință pentru că vreau să lămuresc lucrurile’. Nu contează cum le lămurești.

Că ai fost lăsat în tribună și te simți nedreptățit, că staff-ul naționalei are dreptate și că le-ai spus că te doare piciorul și asta a fost situația și nu au ajuns informațiile la FCSB”, a răbufnit Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Cum ar fi trebuit să reaționeze căpitanul FCSB

Vivi Răchită a vorbit despre faptul că jucătorii de la FCSB nu mai au curajul să iasă din cauza lui Gigi Becali. ”Gigi îi depersonalizază și jucătorii nu mai au curaj, nu mai au tupeu”, a declarat el, însă Horia Ivanovici nu a fost de acord cu acest lucru.

”Aici nu are nicio legătură Gigi, că nu l-a oprit Gigi. Hai să nu o mai dăm pe Gigi tot timpul. Toate păcatele din lume i le punem în cap. Eu garantez că Gigi nu a știut situația reală. Nu are Gigi nicio treabă, eu vorbesc de tine ca Olaru.

ADVERTISEMENT

Cred că uneori în viață e mai important să arăți că ai personalitate și e cuvântul tău ca și căpitan, decât că ai dat 3 pase filtrante. Că deagaba, cu pasele alea filtrante rămâi, dar imaginea despre tine… Ieși mă spune: ‘Domnilor, terminați. Eu sunt Olaru, uite ce s-a întâmplat’.

El doar trebuie să spună. Vorbesc toți, și aici nu vorbesc doar de MM sau de Gigi, inclusiv selecționerul, inclusiv doctorul, toată lumea vorbește de Olaru. Tu ce bărbăție ai?”, s-a întrebat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

De ce nu a ieșit Olaru să dea explicații

Vivi Răchită consideră și el că Darius Olaru ar fi trebuit să lămurească lucrurile și crede că Edi Iordănescu a făcut bine că nu l-a folosit dacă acesta era accidentat. ”Eu știu cel mai bine ce s-a întâmplat, eu sunt propriul meu doctor. Dacă mă doare un picior și mă duc la medic și îi spun: ‘Am simțit o jenă la genunchi, am dat în minge tare și am șinut piciorul moale’.

Și MM a avut dreptate, ai văzut cum a zis ‘țărănoii ăia’. Dacă îl băga pe Olaru, cu problema lui de la genunchi, și îi mai dădea una un țărănoi din ăla și îl scotea pe Olaru o lună și jumătate. Nu sărea toată lumea în sus?

Nu vorbește pentru că nu are personalitatea necesară să conducă un grup ca FCSB și să fie la echipa națională cum erau generația lui Hagi și a lui Mutu. Mutu și Chivu, Hagi și Popescu, ieșeau și vorbeau. Păi mai țineți minte ce i-au făcut lui Victor Pițurcă după ce s-au calificat? Pentru că a zis Pițurcă că Hagi nu o să ia primă întreagă, l-au schimbat. Ce personalitate aveau.

Nu e normal ce s-a întâmplat cu Pițurcă atunci, dar acum tu Olarule dacă te accidentezi și te duci la medic și spui: ‘Nu pot’, faci antrenamentul de sâmbătă dinainte de meci cu menajare, nu dai tare la poartă, nu faci schimbări de direcție. Anunți pe Facebook: ‘Mulțumesc echipei naționale’”, a spus Răchită.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Olaru, criticat vehement

ADVERTISEMENT
1,28 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 1,5 goluri” la meciul FCSB - FC Voluntari