Fotbal intern

Marele dezavantaj al celor de la FCSB în lupta la titlu: ”Antrenorul are puteri limitate”

08.02.2021 | 17:02
Marele dezavantaj al celor de la FCSB in lupta la titlu Antrenorul are puteri limitate
ADVERTISEMENT

Fostul director sportiv al clubului FCSB, Narcis Răducan, consideră că marele dezavantaj al roș-albaștrilor în lupta la titlu este dat de faptul că finanțatorul Gigi Becali se bagă peste antrenor.

FCSB a pierdut în Liga 1 pentru prima oară în 2021, roș-albaștrii fiind învinși de Academica Clinceni cu 1-0. În urma acestui eșec, elevii lui Toni Petrea pot pierde primul loc în clasament.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a făcut nu mai puțin de trei schimbări la pauza întâlnirii de pe Arena Națională și aceste înlocuiri i-au fost atribuite patronului, cunoscut pentru faptul că se implică activ la jocuri.

FCSB are un singur dezavataj în lupta la titlu: Gigi Becali

”Fotbalul n-are o logică unanim cunoscută de toată lumea. Când analizam FCSB zilele trecute, spuneam că valorile individuale, potența fizică, dorința de afirmare, sunt un mare atu. Dar dezavantajul este că antrenorul are puteri limitate”, a declarat Narcis Răducan despre dezavantajul celor de la FCSB în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

”În play-off se va bate cu antrenori cu normă întreagă. Nu știu ce schimbări a făcut Gigi Becali, că nu le face el pe toate. Dar spun că e un mare dezavantaj al FCSB-ului, că se bate cu antrenori cu normă întreagă, antrenori cu autoritate maximă. Asta s-a întâmplat și în ultimele trei campionate, acolo au pierdut”, a mai spus fostul oficial al roș-albaștrilor la emisiunea Liga Digi Sport.

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, s-a declarat extrem de dezamăgit de evoluția jucătorilor săi în fața trupei lui Ilie Poenaru, mai ales că aceștia au avut în fața niște fotbaliști aflați la apus de carieră.

ADVERTISEMENT

Haruț trece fundaș dreapta

FCSB este la prima înfrângere pe teren propriu, după șapte luni de invincibilitate în Liga 1. ”Roș-albaștrii” nu mai pierduseră din vara anului trecut, atunci când CFR se impunea la București cu 2-0, în penultima etapă a play-off-ului.

Toni Petrea a avut un mesaj pentru jucătorii de la FCSB la finalul partidei cu Academica Clinceni, tehnicianul declarând că punctele sunt cele mai importante într-o perioadă în care bătălia pentru titlu în campionatul intern se ascute.

ADVERTISEMENT

Denis Haruț a debutat în tricoul celor de la FCSB în meciul pierdut împotriva Academicii Clinceni, scor 0-1. Fundașul adus de la FC Botoșani a jucat pe postul de fundaș central și, din informațiile FANATIK, începând de meciul viitor, va schimba postul.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,29 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT