Sport

Maria Iordănescu, imagini de colecție de la nuntă. Cum a arătat sora antrenorului de la FCSB. Galerie foto

Maria Iordănescu, sora antrenorului de la FCSB, s-a căsătorit în urmă cu două săptămâni, iar acum a prezentat câteva imagini de la nuntă.
26.09.2021 | 13:07
Maria Iordănescu, sora antrenorului de la FCSB, s-a căsătorit în urmă cu două săptămâni, iar acum a prezentat câteva imagini de la nuntă. Sursă foto: Instagram Maria Iordănescu
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Edi Iordănescu nu a putut fi prezent la eveniment deoarece pregătea derby-ul cu Dinamo.

Fiica fostului selecționer al României l-a avut ca naș pe finanțatorul ”roș-albaștrilor”, Gigi Becali, care deși a spus că nu va merge la petrecere a apărut totuși alături de tinerii însurăței.

ADVERTISEMENT

Imagini spectaculoase de la nunta Mariei Iordănescu

Deși a trecut ceva timp de la nunta Mariei Iordănescu, aceasta a ținut să posteze pe rețelele de socializare câteva fotografii de la marele eveniment, iar imaginile ne arată că aceasta a avut o apariție cu adevărat spectaculoasă.

Sora tehnicianului de la FCSB a purtat o superbă rochie albă inspirată din moda anilor ’60-’70 și o pereche de pantofi cu toc înalt și subțire. Pe cap ea a avut o pălărie ”chic”, iar în mâini mănuși albe.

ADVERTISEMENT

Soțul ei, Teddy Măgureanu, a ales să poarte un costum elegant, cu cămașă și cravată. Fiica lui Anghel Iordănescu a fost cerută în căsătorie în Barcelona, orașul ”de suflet” al partenerului ei. Cererea a fost una neașteptată, dar extrem de emoționantă, așa cum a dezvăluit prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV.

Fiica fostului selecționer, prezentatoare de știri sportive

Edi Iordănescu a fost extrem de mâhnit că nu a putut fi prezent la cununia civilă a surorii sale, dar FANATIK a aflat că i-a promis că va veni negreșit la cununia religioasă și la nuntă, care vor avea loc în luna octombrie.

ADVERTISEMENT

Maria Iordănescu a absolvit Academia de Studii Economice (ASE), dar a urmat și cursuri de televiziune. I-a plăcut foarte mult fotbalul, motiv pentru care și-a dorit să prezinte știrile sportive.

După ce a colaborat cu mai multe televiziuni de sport din România, Maria Iordănescu a primit propunerea de a prezenta știrile din sport de la Prima TV. Din 22 iunie, blondina este prezentatoarea știrilor sportive la matinalul postului TV.

ADVERTISEMENT

Maria Iordănescu, povești cu tatăl său

În urmă cu mai bine de un an, Maria Iordănescu a dezvăluit pentru FANATIK că a simțit pentru prima dată amploarea fenomenului în care a fost implicat tatăl ei la Euro 2016.

”Eu în 1994 nu eram născută, dar am văzut la televizor performanțele. Le-am văzut și pe cele din cariera de jucător, și pe cele din cariera de antrenor. A fost așa cum ne povestea el. Dar pentru mine nu asta l-a făcut un erou, pentru că era oricum.

Este un tată extraordinar. Și mereu ne-a oferit totul. Și pentru mine tata este un erou. Nu doar pentru ce a făcut în fotbal, dar și cum este el pe plan personal, ca tată. Este eroul meu!”, spunea mezina familie Iordănescu pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – FCSB: 1,80 este cota pentru „2 solist și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT