Sport

Marius Croitoru, pus pe glume după FC Argeș – Rapid 1-1: ”E mult mai uşor să iau gol în primul minut decât în ultimul”

Marius Croitoru a fost ironic la finalul meciului FC Argeș - Rapid 1-1, ținându-se de glume pe seama faptului că echipa sa a primit din nou gol în startul jocului.
04.12.2022 | 22:02
Marius Croitoru pus pe glume dupa FC Arges  Rapid 11 E mult mai usor sa iau gol in primul minut decat in ultimul
Marius Croitoru a fost ironic la finalul meciului FC Argeș - Rapid 1-1, ținându-se de glume pe seama faptului că echipa sa a primit din nou gol în startul jocului. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au condus după reușita din minutul 2 al lui Pănoiu, dar au fost egalați în partea secundă și continuă seria de partide fără victorie.

Glume cu Marius Croitoru după FC Argeș – Rapid 1-1

La finalul întâlnirii FC Argeș – Rapid 1-1, din etapa a 19-a din SuperLiga, antrenorul piteștenilor Marius Croitoru a glumit cu faptul că formația sa primește foarte des goluri în primele minute ale jocurilor.

ADVERTISEMENT

”După prima repriză putem spune că e un punct echitabil, după repriza a doua cred că meritam toate cele trei puncte. Mă bucur că uşor, uşor ne apropriem de ceea ce vreau eu. Jucătorii au atitudine şi au înţeles ce îmi doresc! Vreau spectacol, goluri, din păcate azi am reuşit doar unul. E mult mai uşor să iau gol în primul minut decât în ultimul.

Obiective? Luptăm pentru play-off! Sunt opt-zece echipe care se bat pentru play-off şi dacă luăm în calcul şi restanţa pe care o are FCSB, probabil că mai rămân unul sau două locuri ca să mergi acolo, deci toată lumea îşi va calcula atent paşii”, a declarat Croitoru.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul și-a luat adio de la Cupa României

Tehnicianul argeșenilor a recunoscut că nu mai speră într-o calificare în Cupa României și, deși nu a negat o revenire la FC Botoșani în viitor, el a precizat că această mutare nu se mai poate face în acest sezon din motive de regulament.

”În Cupa României nu prea aş mai spera la un loc în care să mă calific. Chiar dacă jucăm acasă pot spune că o calificare ar fi aşa ceva, nu de domeniul SF-ului, ci al unei dorinţe de Crăciun. În campionat însă vreau să luăm puncte.

ADVERTISEMENT

Cât despre planuri de viitor, la Botoşani e greu să ajung acum, anul acesta am antrenat deja două echipe, deci e greu să lucrez la o a treia”, a spus Marius Croitoru.

Croitoru, dorit din nou la FC Botoșani

FC Botoșani are un sezon mai mult decât modest, iar patronul Valeriu Iftime pare tentat să-l readucă la echipă pe Marius Croitoru, antrenor de care s-a despărțit la finalul stagiunii trecute din cauza unor divergențe de opinie.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris în vară că patronului moldovenilor i-a cerut lui Croitoru să-și scoată fiul din lot. Tehnicianul a refuzat să se despartă de David Croitoru și de aici s-a ajuns ca înțelegerea să nu mai fie prelungită.

ADVERTISEMENT