Fotbal intern

Marius Marin și povestea banderolei de căpitan de la Euro U21 2021: ”Sper să le-o dau copiilor mei”

20.04.2021 | 08:50
Marius Marin si povestea banderolei de capitan de la Euro U21 2021 Sper sa leo dau copiilor mei
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Marius Marin a povestit ce a simțit când a purtat banderola de căpitan al echipei naționale de tineret la Euro U21 2021 și dezvăluit ce va face cu ea în viitor.

Din informaţiile FANATIK, CFR Cluj şi-a manifestat intenţia de a-l transfera, însă ardelenii s-au lovit de preţul uriaş cerut de cei de la Pisa în schimbul jucătorului, aproximativ 2.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit şi el în termeni laudativi despre fotbalistul din Serie B, însă a spus că nu şi-l doreşte pentru că are un jucător mult mai bun pe postul său, Adrian Şut.

Banderola de căpitan purtată de Marius Marin la Euro U21 2021 va ajunge la copiii săi

Căpitanul naționalei de tineret a României, Marius Marin, a declarat că nu va înstrăina niciodată banderola de căpitan purtată la turneul final și speră ca aceasta să ajungă într-o zi la copiii săi.

ADVERTISEMENT

”Am păstrat-o și sper ca într-o bună zi, când voi deveni tată, să le-o dau copiilor mei. E o pagină de referință din cariera mea, o poveste despre un material mic cu o valoare imensă. M-a responsabilizat enorm și parcă mi-a transmis în fiecare clipă să dau și mai mult pe teren, și mai mult, să lupt cu toată puterea mea!

Am simțit cu Olanda și cu Germania că există o diferență de valoare între noi și ei, dar am luptat de la egal la egal. Naționala U21 e o echipă valoroasă și sper ca toți colegii mei să facă pasul în campionate puternice”, a declarat mijlocașul de la Pisa pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Cui îi dedică primul gol din 2021

Aflat într-o formă foarte bună în ultima perioadă, Marius Marin a reșit să și marcheze în ultima etapă din Serie B, iar formația sa Pisa a urcat considerabil în clasament, dar nu a scăpat încă de emoțiile retrogradării.

”Am simțit o eliberare pentru că acesta a fost primul gol din 2021. De când am venit de la Euro trec printr-o perioadă foarte bună și sper să continui așa. Golul l-am dedicat cățeilor mei, Ice și Rollo, sunt din rasa bulldog francez, de care sunt foarte atașat. Se spune că poți învăța totul despre câini doar privindu-i în ochi și arâtându-le iubirea. Așa și este”, a spus Marin.

ADVERTISEMENT

După evoluţiile de la Campionatul European de tineret unde a condus România din postură de căpitan și unde a avut discursuri emoționante, Marius Marin a intrat pe radarul mai multor cluburi din Serie A precum: Parma, Genoa, Sampdoria sau Bologna.

ADVERTISEMENT