Sport

Marius Șumudică a vorbit despre o eventuală revenire la CFR Cluj și despre demisia lui Adrian Mutu

Adi Mutu și-a depus demisia de la CFR Cluj, iar Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea întoarcerii sale la formația patronată de Neluțu Varga.
03.04.2024 | 16:47
Marius Sumudica a vorbit despre o eventuala revenire la CFR Cluj si despre demisia lui Adrian Mutu
Adi Mutu și-a depus demisia de la CFR Cluj, iar Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea întoarcerii sale la formația patronată de Neluțu Varga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că ”Briliantul” s-a hotărât să renunțe la post și i-a anunțat deja pe conducătorii clubului. Tehnicianul a precizat că nu mai există cale de întoarcere și așteaptă ca cererea să-i fie acceptată.

Marius Șumudică nu revine la CFR Cluj după demisia lui Adi Mutu

La scurt timp după ce Adi Mutu și-a anunțat demisia de la CFR Cluj, numele lui Marius Șumudică a apărut ca un posibil înlocuitor. Doar că antrenorul plecat de curând de la Gaziantep a respins ferm o astfel de variantă.

ADVERTISEMENT

”Nu m-a căutat nimeni și nu mă interesează. Nu intră în discuție o revenire a mea la CFR Cluj în acest moment”, a declarat Șumudică, pentru as.ro, referitor la o întoarcere a sa în Gruia.

Marius Șumudică a stat timp de 2 luni pe banca celor de la CFR Cluj în 2021, dar a fost demis cu scandal din cauza rezultatelor modeste din cupele europene, în ciuda faptului că în campionat avea maxim de puncte după 6 etape.

ADVERTISEMENT

Mutu a rezistat 2 luni și 10 zile la CRF Cluj

Nici mandatul lui Adi Mutu la CFR Cluj nu a fost mai lung, el părăsind formația din Gruia după 2 luni și 10 zile. Tehnicianul nu a putut trece peste umilința înfrângerii în fața Corvinului, scor 0-4, în sferturile de finală ale Cupei României Betano.

Instalat pe 24 ianuarie în locul italianului Andrea Mandorlini, imediat după eșecul rușinos suferit în fața ”lanternei roșii” FC Botoșani, ”Briliantul” avea ca obiectiv câștigarea titlului în SuperLiga și a Cupei României Betano. Trofee de la care clujenii și-au luat gândul definitiv în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea de la Hunedoara a intrat în CV-ul negru de tehnician al lui Adrian Mutu, imediat după acel usturător 2-7 cu Farul contabilizat în mandatul de la Rapid, pe 6 mai 2023, în etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga.

Cel mai mare eșec din cariera de antrenor a fostului internațional a fost înregistrat însă în amicalul Rapid – Slavia Praga 1-7, partidă disputată la 5 iulie 2022, în cantonamentul din Austria. În acel joc de pregătire jucătorii lui Adrian Mutu au încasat nu mai puțin de trei goluri în decurs de 5 minute.

ADVERTISEMENT

Mutu a fost considerat principalul vinovat pentru rușinea din meciul împotriva Corvinului, iar fanii au luat cu asalt pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj și au cerut demisia tehnicianului.

ADVERTISEMENT
1,80 este cota oferită de Betano pentru pronosticul „Universitatea Craiova se califică în timp regulamentar” în partida Universitatea Craiova - Oțelul Galați