Sport

Marius Șumudică pune presiune pe Adi Mutu și îi transmite un mesaj clar lui Dan Șucu: ”Voi ajunge să iau campionatul și cu Rapid”

Marius Șumudică a vorbit din nou despre dragostea sa pentru Rapid, a anunțat că își dorește să lucreze cu Dan Șucu și a promis că va aduce titlul în Giulești.
25.05.2023 | 21:40
Marius Sumudica pune presiune pe Adi Mutu si ii transmite un mesaj clar lui Dan Sucu Voi ajunge sa iau campionatul si cu Rapid
Marius Șumudică a vorbit din nou despre dragostea sa pentru Rapid, a anunțat că își dorește să lucreze cu Dan Șucu și a promis că va aduce titlul în Giulești. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Tehnicianul care se află sub contract cu Al Raed în Arabia Saudită a fost un critic fervent la adresa conducerii clubului feroviar și nu de puține ori a pus tunurile pe oficiali pentru diferite decizii.

Marius Șumudică îi promite lui Dan Șucu că va lua titlul cu Rapid

În ciuda contrelor pe care le-a avut cu oamenii din conducerea Rapidului, implicit cu Dan Șucu, Marius Șumudică a anunțat că și-ar dori să lucreze alături de omul de afaceri și a menționat că într-o zi va câștiga titlul pe banca giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

”Mircea Lucescu mi-a dat șansa să joc la Rapid. Am luat campionatul ca jucător… Mai rămâne să-l iau ca antrenor. Și o să-l iau! Îl voi lua ca antrenor cu Rapidul! Dacă echipa va avea stabilitate financiară, ceea ce se întâmplă acum, și dacă voi avea șansa să lucrez cu domnul Șucu într-un viitor…

Nu știu când, acum nu se pune problema că mai am contract, dar cu siguranță voi ajunge să iau campionatul și cu Rapid. Voi putea face lucrul ăsta! Știu ceea ce pot, știu ce staff am în spate, fiindcă nu este numai succesul meu, este succesul acestor oameni.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu este un om așezat, bazat din punct de vedere material, un om care a reușit în viață. Și cred că nu poți să reușești dacă nu ești înconjurat de oameni ok și dacă nu te duce bibilica. Dar fotbalul e greu, nu e la fel ca în afaceri. Sunt puțini care au câștigat din fotbal, mai mulți pierd.

Dar îi dau un sfat, să înțeleagă domnul Dan Șucu: înconjoară-te de oameni de valoare! Atât îi spun, fiindcă altfel se va trezi că va regreta că a intrat în fotbal. Să se înconjoare de oameni de valoare și oameni care sunt rapidiști. Asta îi spun, ăsta este sfatul meu”, a spus Șumudică, la podcastul ”Profu’ de Sport” de la gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Șumudică, interzis la CFR Cluj

Dănuț Lupu, fostul fotbalist de la Rapid și Dinamo, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Marius Șumudică nu este un rapidist adevărat, deoarece a mers să negocieze cu marea rivală FCSB.

Tehnicianul lui Al Raed a anunțat acum o săptămână că a purtat o discuție la telefon cu Neluțu Varga despre o posibilă întoarcere a sa pe banca lui CFR Cluj, după ce ardelenii au pierdut titlul de campioni după o dominație de cinci ani.

ADVERTISEMENT

Într-o declarație în exclusivitate pentru FANATIK, patronul din Gruia a negat în termeni duri varianta revenirii lui Șumudică la CFR Cluj. Mai mult decât atât, Varga a făcut referire la o afirmație mai veche în care a regretat aducerea antrenorului pe banca ardelenilor.

ADVERTISEMENT