Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mega-show-ul anului 2024 va fi lupta în cușcă Niță – Kiriță: ”Te mănânc, câine!” / ”Vezi că acolo se închide ușa!”

Robert Niță și Giani Kiriță, doi dintre analiștii FANATIK SUPERLIGA, au bătut palma pentru o luptă în ring în anul 2024.
31.12.2023 | 10:59
Megashowul anului 2024 va fi lupta in cusca Nita  Kirita Te mananc caine  Vezi ca acolo se inchide usa
Robert Niță și Giani Kiriță, doi dintre analiștii FANATIK SUPERLIGA, au bătut palma pentru o luptă în ring în anul 2024. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă pentru fostul atacant al Rapidului ar fi o premieră să lupte într-o gală organizată, fundașul care a jucat în trecut la Dinamo a mai fost implicat într-un eveniment asemănător. În primăvara lui 2022, el l-a învins prin KO pe Andi Constantin, care s-a consacrat la emisiunile ”Insula iubirii” și ”Burlacul”.

Robert Niță și Giani Kiriță pregătesc lupta anului 2024

În cadrul ultimei ediții din 2023 a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a pus la cale o luptă între Giani Kiriță și Robert Niță. Cei doi fotbaliști au glumit unul pe seama celuilalt, dar în cele din urmă au fost de acord să se întâlnească în ring.

ADVERTISEMENT

”Cânt te bați cu Robert Niță în cușcă? Vreau să organizez”, a deschis Horia Ivanovici subiectul, iar Giani Kiriță a întrebat: ”Păi vrea?”. Robert Niță a profitat pentru a încinge spiritele: ”Tu ținând cu Dinamo ești obișnuit cu înfrângerile, prietene”.

A fost momentul când cei doi fotbaliști au început să se ”atace”. ”Și asta e adevărat, doar acolo ai grijă că se închide ușa aia și nu mai e nimeni. Cu mare drag mă bag”, a spus Kiriță, iar Niță i-a răspuns: ”Stai cuminte că am scărița cu mine. Te rup, te mănânc câine ce ești. Mă vezi tu mic așa, dar uite ce zace aici (n.r. – își arată mușchii)”.

ADVERTISEMENT

”Gata, facem luptă în ring. Nu de alta, dar vă înjurați pe aici pe la emisiune când nu erau camerele pe voi edițiile trecute și v-am zis eu inteligent ‘dar nu vreți să faceți un ban?’ Să se bată acum vreo 2 luni ăștia pe aici, nu știu ce îi zisese unul celuilalt, s-a aprins Giani, s-a aprins și Robert. Atunci am zis să facem un bănuț”, a punctat Horia Ivanovici.

Adi Ilie și-a ales deja câștigătorul

În discuția încinsă de la FANATIK SUPERLIGA  a intrat și fostul mare internațional Adrian Ilie: ”Eu zic să vă bateți în ring, nu în cușcă, că unul trebuie să fugă. Robert cred că vine îmbrăcat ca la hochei. Eu zic că singura bătaie dintre voi o să fie la interviul de dinaintea meciului ca la box. În rest nu cred nimic”.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță nu a fost de acord ca lupta să se desfășoare cu căști și apărători: ”Hai, băi Horia, ce e aia cu căști? Nu vrei acum să ne îmbrăcăm, să ne punem din alea de motocicliști?”, dar replica de la Robert Niță a venit imediat: ”I-ați armura că tu ai pozat așa când vă punea Borcea. Ascultă-mă pe mine. Mă vezi tu mic așa, dar…”.

”O facem cu pay-per-view, cu tot tacâmul. Cu șampanie, ca la gale, cu bilete, cu VIP, cu tot. A rămas așa, la anul o facem. O lună de zile face reality-show, cum trage Niță buștenii sau cum aleargă muștele să fie mai rapid. Tu precum Rocky, împingi cauciucuri”, a încheiat subiectul Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

S-a aranjat o luptă inedită între Giani Kiriță și Robert Niță

ADVERTISEMENT