Sport

Mihai Pintilii i-a cucerit pe jucătorii de la FCSB: “A fost mereu lângă noi. A învățat mult”

Mihai Pintilii a reușit să aducă liniștea pentru jucătorii FCSB-ului. Fotbaliștii vicecampioanei sunt impresionați de evoluția antrenorului în vârstă de 38 de ani.
14.01.2023 | 17:06
Mihai Pintilii ia cucerit pe jucatorii de la FCSB A fost mereu langa noi A invatat mult
Mihai Pintilii i-a impresionat pe fotbaliștii de la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului se simt foarte liniștiți în compania lui Mihai Pintilii, antrenorul care a preluat banca roș-albastră după despărțirea de Nicolae Dică. Cu Leo Strizu antrenor doar în acte, fostul fotbalist al vicecampioanei României a contribuit decisiv la îmbunătățirea rezultatelor după un start slab de sezon.

Mihai Pintilii îi încântă pe fotbaliștii de la FCSB: „Ne ajută mult”

După despărțirea de Nicolae Dică de FCSB, anunțată în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, Mihai Pintilii a fost cel care s-a ocupat de pregătirea roș-albaștrilor. Risto Radunovic a recunoscut aportul pe care îl are antrenorul echipei finanțate de Becali în cadrul clubului și a precizat că deși nu are experiență, a reușit să asimileze foarte mult de la alți tehnicieni.

ADVERTISEMENT

„El mereu a fost lângă noi. Ne ajută mult. Nu are prea mare experiență, dar a învățat mult. E normal, e nou în antrenorat. Are atâția ani în fotbal. A lucrat cu antrenori buni, a furat de la toți antrenorii”, a declarat Risto Radunovic, în cadrul unei conferințe de presă.

Contribuția lui Mihai Pintilii în ceea ce privește pregătirea jucătorilor de la FCSB este cu atât mai mare cu cât, Leo Strizu, antrenorul cu licență Pro pe care Gigi Becali l-a ales pentru a face cuplu cu Pintilii pe bancă, nu a făcut deplasarea în Antalya și este aproape să părăsească funcția, așa cum a anunțat Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, sub lupa lui Risto Radunovic înaintea reluării campionatului din SuperLiga

CFR Cluj este una din puținele echipe din SuperLiga care nu a zburat în Antalya pentru perioada de pregătire din iarnă. Campioana României a mers în cantonament, în Spania, disputând două meciuri amicale. Ardelenii au remizat, scor 1-1 cu Holstein Kiel și au pierdut, scor 0-1 cu Darmstadt, liderul din Bundesliga 2.

În ciuda rezultatelor mai puțin bune din meciurile de pregătire, CFR Cluj a revenit în fruntea campionatului românesc, la doar un punct distanță de liderul Farul. Risto Radunovic a lăudat-o pe echipa lui Dan Petrescu, precizând că „Bursucul” poate alinia oricând două echipe puternice.

ADVERTISEMENT

„(n.r. despre lupta la titlu) CFR a avut echipa bună și înainte să facă transferuri. Are două echipe de jucători maturi. Sunt candidați la titlu. 

Noi suntem focusați la antrenamente și la meciurile pe care le-am avut cu el, ne bucurăm că ne-am ridicat în clasament”, a mai spus fundașul muntenegrean de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic, despre plecările de la FCSB: „Le urez baftă”

Deian Sorescu a fost, până acum, singurul jucător transferat la FCSB în actuala perioadă de mercato, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. În schimb, vicecampioana României s-a despărțit de Ianis Stoica, Alexandru Musi, Marco Dulca, Andrei Dumiter, Radu Boboc și Bogdan Rusu. Rachid Bouhenna și Răzvan Ducan sunt de asemenea așteptați să-și găsească altă echipă din această iarnă.

Risto Radunovic, fundașul stânga titular al roș-albaștrilor, le-a urat baftă foștilor coechipieri, precizând că sportivii care au rămas în lotul lui Pintilii formează un grup unit. „Mă bucur că suntem toți împreună, dar dacă pleacă cineva la mai bine, ne bucurăm.

Mă bucur că suntem un grup unit. Au plecat 4-5 jucatori. Le urez baftă. Trebuie să fim mai experimentați, mai bine pregătiți, mai concentrați”, a declarat Risto Radunovic.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,87 este cota pentru „rezultat prima repriză: 2” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB.

ADVERTISEMENT