Sport

Un membru al Generației de Aur îl atacă pe Ivaylo Petev: ”Asta e cea mai mare problemă”

Ivaylo Petev are o singură victorie în ultimele 10 meciuri consecutive cu Universitatea Craiova, iar un jucător din Generația de Aur îl arată cu degetul pe antrenorul bulgar.
19.02.2024 | 18:32
Un membru al Generatiei de Aur il ataca pe Ivaylo Petev Asta e cea mai mare problema
Ivaylo Petev are o singură victorie în ultimele 10 meciuri consecutive cu Universitatea Craiova, iar un jucător din Generația de Aur îl arată cu degetul pe antrenorul bulgar. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a scos in extremis un rezultat de egalitate în deplasarea cu FC Botoșani, scor 2-2, după un gol marcat de Elvir Koljic în minutul 90+5. Oltenii sunt la 15 puncte în spatele liderului FCSB, care încă nu a jucat în etapa a 26-a din SuperLiga.

Ivaylo Petev, pus la zid de un fost jucător din Generația de Aur

Rezultatul slab de la Botoșani a adus cu sine multe critici pentru jucători, însă nici antrenorul Ivaylo Petev nu a scăpat prea ușor. Membru al Generației de Aur, Florin Prunea a explicat de ce tehnicianul bulgar nu are succes la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Dacă ai probleme de comunicare cu vestiarul și eu cred că are problema asta mare de tot, nu mai vorbim după aceea de tactică, sistem de joc. E cea mai importantă problemă. Mi se pare că are o problemă de comunicare.

Am văzut că la conferința de presă a vorbit bulgărește, acum am văzut că a vorbit în engleză. Dar engleza lui, să mă ierte Dumnezeu, este una foarte greu de înțeles. Mă pun în locul jucătorilor. Când ai translator, când vorbește el”, a declarat Prunea, la emisiunea Liga DigiSport.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar a făcut o comparație cu italianul Nicolo Napoli, care vorbea stricat limba română după ani buni petrecuți pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova: ”Nici Napoli nu vorbea bine, dar el măcar știa jucătorii. A bifat peste 200 de meciuri ca antrenor în SuperLiga”.

Ce-i reproșează Cârțu lui Petev

Ivaylo Petev a recunoscut la finalul meciului cu FC Botoșani că e îngrijorat că nu a reușit să găsească soluțiile pentru a rezolva problemele din apărare. În schimb, antrenorul bulgar a fost mulțumit de replica dată de echipa sa în repriza a doua, iar per total, a apreciat jocul prestat în ultimele două etape.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltenilor nu reușește să găsească soluțiile potrivite. Nu le-a găsit loc jucătorilor aduși în această iarnă, a schimbat de la meci la meci formula, ba chiar a folosit un singur jucător pe patru posturi diferite în ultimele 4 meciuri!

Sorin Cârțu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Ivaylo Petev nu mai poate să dea vina pe faptul că este abia venit și nu cunoaște jucătorii și crede că bulgarul ar fi trebuit să se impună în vestiar până acum.

ADVERTISEMENT

În ciuda rezultatelor care se lasă așteptate, înainte de întâlnirea de la Botoșani patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, și-a reafirmat încrederea că Ivaylo Petev va putea să redreseze situația, dar are nevoie de timp pentru a cunoaște mai bine fotbalul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT
2,05 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari