Sport

Mihai Stoica, alegere surprinzătoare despre stadionul pe care vrea să se joace Rapid – FCSB: „Eu am încredere”

Mihai Stoica a făcut o alegere surprinzătoare în ceea ce privește stadionul pe care vrea să se dispute derby-ul Rapid - FCSB.
02.03.2024 | 11:51
Mihai Stoica alegere surprinzatoare despre stadionul pe care vrea sa se joace Rapid  FCSB Eu am incredere
Mihai Stoica vrea ca derby-ul Rapid - FCSB să se joace în Giulești. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid și FCSB se vor duela în ultima etapă a sezonului regulat. Clubul „alb-vișiniu” a anunțat în mod oficial că derby-ul va avea loc pe Stadionul Giulești, însă conducerea Rapidului, în frunte cu acționarul majoritar Dan Șucu, a susținut de la bun început ca meciul de foc să aibă loc pe Arena Națională, pentru că cererea de bilete este foarte mare.

Mihai Stoica, alegere surprinzătoare despre stadionul pe care vrea să se joace Rapid – FCSB: „Eu am încredere”

De altfel, Dan Șucu a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că face eforturi considerabile pentru ca meciul dintre cele două rivale să aibă loc pe cel mai mare stadion al țării. Mihai Stoica a spus că nu a primit, deocamdată, vreo înștiințare legată de locul disputării derby-ului.

ADVERTISEMENT

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB vrea ca derby-ul să aibă loc pe Stadionul Giulești. Oficialul „roș-albaștrilor” este încrezător că jucătorii lui Charalambous și Pintilii pot obține o victorie mare chiar pe stadionul rivalilor.

„Încă n-am primit nimic (n.r – înștiințare privind locul de disputare). Ok, jucăm oriunde, dar n-am fost anunțați deocamdată. Vorbesc foarte serios. Prima dată, când am primit propunerea aia, d-aia am și spus că vreau să jucăm în Giulești.

ADVERTISEMENT

„Ai nevoie să-ți înfrângi demonii”

Ai nevoie câteodată să-ți înfrângi demonii. Am jucat două meciuri acolo, am pierdut două meciuri”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport. Mihai Stoica a vorbit despre ultimul derby disputat în Giulești.

Rapid a învins la limită, scor 1-0, în turul play-off-ului din sezonul trecut. „Centralul” Horațiu Feșnic a provocat un scandal imens la acel meci, deoarece nu a sancționat cu cartonaș roșu două intrări foarte dure ale lui Răzvan Onea și Dragoș Grigore asupra lui Florinel Coman și Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

„A fost situația care a fost la ultimul meci din play-off, cu intrările alea. Nu cred că mai are cineva curaj să facă ce au făcut atunci pentru că prea s-a vorbit mult de treaba asta.

Eu am încredere că putem să câștigăm acolo. Nu știu dacă se joacă pe Arena Națională. Deocamdată nu am primit nimic”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, laude pentru Risto Radunovic după FC Voluntari – FCSB 1-2: „Rar mi-a fost dat să văd”

Mihai Stoica l-a lăudat după victoria FCSB-ului, scor 2-1 cu FC Voluntari pe Risto Radunovic. La scorul de 2-1, fundașul muntenegrean a intervenit miraculos și a respins mingea în corner din fața porții. Radunovic se afla într-o poziție incomodă.

”Şi încă ceva extrem de important, am avut un fotbalist care a avut o intervenţie, mă refer la Radunovic, la o fază tratată greşit a ieşit o ocazie celor de la Voluntari care a fost imensă.

Risto cu piciorul drept, într-o poziţie incomodă când toata lumea a crezut că îşi dă autogol a scos mingea. Rar mi-a fost dat să văd”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,55 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Petrolul