Fotbal international

Mihai Stoica, atac violent la adresa celebrului bucătar Salt Bae după finala Cupei Mondiale: ”Atârnache ăla mic”

Salt Bae s-a dat în spectacol pe teren după încheierea finalei Cupei Mondiale, iar Mihai Stoica nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe bucătarul de origine turcă.
21.12.2022 | 18:43
Mihai Stoica atac violent la adresa celebrului bucatar Salt Bae dupa finala Cupei Mondiale Atarnache ala mic
Salt Bae s-a dat în spectacol pe teren după încheierea finalei Cupei Mondiale, iar Mihai Stoica nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe bucătarul de origine turcă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Argentina a cucerit pentru a treia oară în istorie titlul de campioană mondială, iar presa internațională l-a ridicat pe Lionel Messi la rangul de zeu alături de legendarul Diego Maradona.

Salt Bae, pus la zid de Mihai Stoica după finala Cupei Mondiale

Sărbătoarea de pe teren a jucătorilor Argentinei după ce au câștigat finala cu Franța a fost întreruptă de mai multe ori de intervențiile celebrului bucătar Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae, care a vrut să se fotografieze alături de campioni, dar și cu trofeul.

ADVERTISEMENT

Momentul nu a fost pe placul multora dintre fotbaliștii sud-americani, și în special a lui Lionel Messi care l-a ignorat pe turc deși acesta trăgea cu insistență de el. La trei zile de la încheierea Cupei Mondiale, Mihai Stoica l-a atacat violent pe Salt Bae.

”Slabă organizare în Qatar. Să nu-i dea medalie lui Atârnache ăla mic de dă cu sare pe fripturi? Vine omul aiurea așa la festivitate, chiar nu e ok”, a scris managerul general al FCSB pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Prieten cu președintele FIFA, Gianni Infantino, celebrul chef Salt Bae a avut acces la toate meciurile de la Cupa Mondială, iar după încheierea marii finale a primit acceptul de a intra chiar și pe teren.

Un fan al Argentinei a murit ștrangulat cu steagul

Sosirea acasă a campionilor a creat o adevărată isterie la Buenos Aires, peste 5 milioane de fani ieșind în stradă pentru a-și aclama favoriții. Momentele de panică au fost numeroase și, în cele din urmă, autoritățile au decis să intervină și a întrerupt parada scoțându-i pe fotbaliști cu elicopterele.

ADVERTISEMENT

Un moment absolut neverosimil a avut loc în Piața Republicii, în dreptul Obeliscului, locul unde lumea se adună pentru marile sărbători, când o frumoasă fană a Argentinei s-a dezbrăcat complet pentru a-și arăta devotamentul față de echipa națională.

Nebunia creată pe străzile din Buenos Aires nu putea să nu aducă și momente tragice. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, Sebastian Oscar Maciel, a decedat în mod stupid. În timp ce se afla pe motocicletă, drapelul cu care era legat de gât a intrat la motor și l-a ștrangulat.

ADVERTISEMENT

După două zile de fiesta, jucătorii Argentinei s-au despărțit și au mers acasă la familii pentru a continua sărbătoarea și a se odihni. Lionel Messi a avut parte de o primire emoționantă acasă la Rosario și nu a putut intra în casă decât cu ajutorul polițiștilor.


  • 1,38 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „x solist sau peste 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: