Sport

Mihai Stoica, impresionat de mutările rivalelor: ”O să fie foarte interesant!”

Mihai Stoica s-a arătat surprins de mutările făcute rivalele FCSB-ului la titlu și crede că a doua parte a campionatului va fi una pasionantă.
02.01.2024 | 15:40
Mihai Stoica impresionat de mutarile rivalelor O sa fie foarte interesant
Mihai Stoica s-a arătat surprins de mutările făcute rivalele FCSB-ului la titlu și crede că a doua parte a campionatului va fi una pasionantă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” i-au transferat în această iarnă pe Luis Phelipe de la Poli Iași și Baba Alhassan de la Hermannstadt, dar campania de mercato este deschisă. Următorul jucător pe listă este Nana Antwi de la Uratu, pentru care Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAs-a făcut o ofertă oficială.

Mutările rivalelor l-au surprins pe Mihai Stoica

FCSB a încheiat anul 2023 cu un avans de 8 puncte față de CFR Cluj, 10 de Universitatea Craiova și 11 de Rapid, însă Mihai Stoica este convins că partea a doua a sezonului va fi una interesantă, mai ales după ce a văzut mutările făcute în iarnă de rivale.

ADVERTISEMENT

”A doua parte a sezonului o să fie foarte interesantă! Și CFR a zis că ia 6-7 jucători. Rapidul și pe bani, și cu cotă… Mă gândesc că unul din naționala Finlandei nu vine așa, de asemenea, Rotaru a făcut eforturi mari.

Și noi am luat doi jucători care au confirmat. Cred că a doua parte a sezonului o să fie interesantă, oricum era interesantă!”, a declarat managerul general al ”roș-albaștrilor”, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB a fost completat de jurnalistul Silviu Tudor Samuilă, care s-a arătat încântat de transferurile realizate de formațiile aflate în partea superioară a clasamentului din SuperLiga.

”Eu nu îmi aduc aminte de o campanie de achiziții de iarnă în care patru echipe, până la sfârșitul anului, să mute. Toate echipele au cumpărat jucători, trei echipe au mutat. Cred că e foarte benefic ce se întâmplă!”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Ce transferuri au făcut rivalele FCSB-ului

Aflată pe locul 4 în ierarhia din SuperLiga, Rapid a mișcat cel mai mult pe piața transferurilor. După ce i-a adus pe atacanții Florent Hasani și Borslav Burmaz, oficialii giuleșteni au reușit și achiziționarea lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj, așa cum a anunțat FANATIK.

Primul jucător adus de Universitatea Craiova în această iarnă este fundașul dreapta finlandez Pyry Soiri, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. În vârstă de 29 de ani, internaționalul finlandez a jucat ultima dată la formația HJK Helsinki, formație la care, în 39 de meciuri, a marcat trei goluri și a oferit patru assist-uri.

ADVERTISEMENT

Motivat de transferurile realizate de contracandidatele la titlu în această pauză de iarnă, patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a promis la FANATIK SUPERLIGAva aduce nu mai puțin de cinci sau șase jucători străini.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad