Sport

Mihai Stoica, reacție acidă în timpul meciului Rapid – CS Mioveni: ”Unii au șansa de a fi pălmuiți”

În timpul întâlnirii Rapid - CS Mioveni, Mihai Stoica a avut un comentariu răutăcios, după ce oaspeții au rămas în inferioritate numerică.
17.09.2022 | 23:13
Mihai Stoica reactie acida in timpul meciului Rapid  CS Mioveni Unii au sansa de a fi palmuiti
În timpul întâlnirii Rapid - CS Mioveni, Mihai Stoica a avut un comentariu răutăcios, după ce oaspeții au rămas în inferioritate numerică. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Partida din Giulești a fost una presarată cu foarte multe evenimente, arbitrul Horia Mladinovici având foarte mult de lucru.

Ce a comentat Mihai Stoica în timpul partidei Rapid – CS Mioveni

Momentul în care Vlad Pop a fost eliminat în minutul 34 al întâlnirii Rapid – CS Mioveni, din etapa a 11-a din SuperLiga, Mihai Stoica nu s-a mai abținut și a făcut o postare ironică pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

”Nouă ne refuză penalty cu VAR. Și un pui de eliminare. Alții, cărora mândria nu le e suspendată, au șansa de a fi pălmuiți. Și revin în meci. În rest, numai de bine”, a scris managerul general al FCSB-ului.

CS Mioveni a rămas în inferioritate numerică după o ”tâmpenie” făcut de Vlad Pop. După ce a luat un cartonaș galben în startul meciului, mijlocașul lui Flavius Stoican i-a pus o mână în față lui Junior Morais și a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

Săpunaru, primit ca un erou în Giulești

În mesajul său, Mihai Stoica amintește ironic și de incidentele de la meciul FC U Craiova – Rapid 1-0, care l-au avut în prim-plan pe căpitanul giuleștenilor Cristian Săpunaru și care nu a primit deocamdată nicio suspendare.

Fotbalistul de 38 de ani a fost primit cu căldura de galeria Rapidului la meciul cu CS Mioveni. ”Săpunaru, mândria noastră”, a fost banner-ul uriaș afișat de suporterii ”vișiniilor” prin care și-a arătat devotamentul și susținerea față de Săpunaru.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pe parcursul primei reprize a meciului dintre Rapid și CS Mioveni, suporterii gazdelor i-au scandat în dese rânduri numele căpitanului. Gestul a fost apreciat de fundaș, care i-a aplaudat la rândul său pe suporteri.

Golul lui Papeau, anulat cu VAR

Chiar în startul meciului, Rapidul a avut un gol anulat. Papeau a înscris cu un șut superb la vinclu, dar arbitrul Horia Mladinovic a anulat reușita francezului cu ajutorul VAR-ul pentru o poziție de ofsaid în care se afla Mario Dugandzic, considerând că atacantul croat a influențat faza.

ADVERTISEMENT

Decizia ”centralului” este una cel puțin surprinzătoare, deoarece din imaginile TV se vede că Dugandzic nu îi acoperă vizibilitatea portarului de la Mioveni și nici nu are are intenția de a juca balonul. De altfel, portarul Iustin Popescu nici nu a protestat pentru poziția croatului.

ADVERTISEMENT