Sport

Mirel Rădoi a refuzat o ofertă de ultimă oră din Liga 1! Stă la pândă să revină la echipa națională?! Exclusiv

Mirel Rădoi a fost aproape de a prelua încă o echipă din Casa Pariurilor Liga 1, pe FC U Craiova. Negocierile cu fostul selecționer nu s-au concretizat în cele din urmă.
24.06.2022 | 11:35
Mirel Radoi a refuzat o oferta de ultima ora din Liga 1 Sta la panda sa revina la echipa nationala Exclusiv
Mirel Rădoi a refuzat o ofertă de ultimă oră din Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Adrian Mititelu a încercat să le dea o lovitură din plin rivalilor din oraș, pe care Mirel Rădoi i-a refuzat. Mititelu a vrut să îl pună pe fostul selecționer pe banca tehnică la FC U Craiova 1948!

Mirel Rădoi a refuzat încă o echipă din Liga 1

Adrian Mititelu a încercat să îl aducă pe Mirel Rădoi la FC U Craiova, însă fostul selecționer l-a refuzat, la fel cum s-a întâmplat și cu oferta venită din partea lui Mihai Rotaru, pe care FANATIK a dezvăluit-0 în exclusivitate. Totodată, FANATIK v-a informat și despre motivele pentru care Rădoi nu a mai ajuns la echipa lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Acum, FC U Craiova l-a pus antrenor principal pe Marius Croitoru, primul antrenor ofertat de olteni în această vară, așa cum a dezvăluit FANATIK. La un moment dat, negocierile cu Croitoru s-au împotmolit. Adrian Mititelu a luat în calcul și la variantele Eugen Neagoe sau Emil Săndoi, însă adevărata lovitură a patronului ar fi fost Mirel Rădoi!

Fostul selecționer s-a ferit să intre în „războiul Craiovelor”, ținând cont că o refuzase pe CSU Craiova. În plus își dorește să preia un proiect de la capăt, iar timpul nu îi e aliat.

ADVERTISEMENT
  • 41 de ani are Mirel Rădoi

Mirel Rădoi nu ar refuza o întoarcere la echipa națională

Mirel Rădoi a plecat de la naționala României imediat după terminarea grupei de calificare pentru Campionatul Mondial din Qatar, deși jucătorii și-l doreau în continuare.

Despărțirea s-a făcut în termeni amiabili și tehnicianul a păstrat o relație bună cu toată conducerea FRF-ului. Apropiații lui Mirel Rădoi spun că acesta nu acceptă să se întoarcă în antrenorat în prezent, ci așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu naționala României în toamnă.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, „tricolorii” se află pe ultimul loc din grupa B a Nations League, cu trei puncte, obținute în victoria cu Finlanda, scor 1-0, dar au șanse în continuare să urce în clasament.

În cazul în care va termina pe locul trei în grupa cu Finlanda, Bosnia și Muntenegru, Edi Iordănescu va sta la mâna federalilor pentru a-și continua mandatul la națională. Dacă termină pe locul patru, conform contractului Edi ar putea fi demis.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi nu ar refuza probabil o eventuală propunere, astfel că sunt șanse să fie repus în funcție pentru preliminariile EURO 2024.

„Funcţia de selecţioner este şi cea mai frumoasă. Sunt mulţi antrenori care îşi doresc acest post. Auzeam spectatorii în timpul meciului care îmi sugerau schimbările. E clar că multă lume vrea să fie în locul meu”, a spus Mirel Rădoi după victoria din deplasare cu Liechtenstein, scor 2-0, ultima pe „banca” naționalei.

  • 20 de meciuri a stat Mirel Rădoi pe banca tehnică a naționalei României
ADVERTISEMENT