Sport

Mirel Rădoi, apariție de senzație înainte de FCSB – Saburtalo! Bolid de sute de mii de euro, parcat la Arena Națională. Foto

Mirel Rădoi a venit cu un bolid de sute de mii de euro la Arena Națională, înainte de FCSB - Saburtalo, fostul selecționer având o apariție de senzație.
28.07.2022 | 20:30
Mirel Radoi aparitie de senzatie inainte de FCSB  Saburtalo Bolid de sute de mii de euro parcat la Arena Nationala Foto
Mirel Rădoi, apariție de senzație înainte de FCSB - Saburtalo
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer este prezent la Arena Națională pentru a-și susține echipa la care a fost căpitan și pe care a antrenat-o. Mai mult decât atât, Nicolae Dică, fostul său secund de la națională, este noul antrenor al vicecampioanei României, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Mirel Rădoi, apariție de senzație înainte de FCSB – Saburtalo

Mirel Rădoi a avut o apariție de senzație înainte de partida dintre FCSB și Saburtalo, surprinzând pe toată lumea după ce a coborât de la volanul unui bolid de sute de mii de euro, mai exact un Mercedes-Benz G-Class, de peste 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În plus, modelul ales de Mirel Rădoi nu este unul obișnuit, ci a fost personalizat după preferințele fostului selecționer, „Mire” fiind un pasionat de autoturisme.

Mașina lui Mirel Rădoi
Mașina lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi are o colecție impresionantă de mașini, pe care le modifică întotdeauna din dorința de a arăta personalitatea sa și unicitatea modelelor alese.

ADVERTISEMENT

Și tatăl lui Ianis Stoica se află în tribunele Arenei Naționale: „Am emoții mari!”

Pompiliu Stoica se află în tribunele Arenei Naționale, recunoscând că are emoții pentru fiul său înaintea duelului cu Saburtalo: „Am emoții mai mari decât atunci când eram pe teren. Sper să joace Ianis, nu știu cum va decide Dică, nu am vorbit astăzi.

Am venit să-l încurajăm și vrem să ne bucurăm de calificare. Mă bucur pentru Dică, sper să aibă inspirație și șansă. La mai toate meciurile Stelei vine multă lume, chiar și la amicale. Sper să se umple stadionul la meciurile europene”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să aibă încredere în ei, au talent, au calitate, că altfel nu erau aici la Steaua, FCSB, scuze. Îl cunosc bine pe Dică, e un minus că a plecat Florin Tănase, căruia îi urez baftă, e un lide și un căpitan, nu ai ce să faci, valoarea și-a spus cuvântul.

Coman face parte din vechea gardă și e un lider. Ianis trebuie să crească, să își facă datoria la fiecare meci și va veni și momentul în care el va fi căpitan”, a mai spus Pompiliu Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„E un jucători interesant, astăzi trebuie să demonstreze, trebuie să fie concentrat, să marcheze, să facă faze importante, să facă diferența. În străinătate vorbim de jucători de bază de 19-20 de ani și asta mi-aș dori de la jucătorii noștri tineri.

E presiune, toți am trecut prin momentele astea, îi urez multă baftă. Eu sunt convins că Dică va face multe pentru tinerii fotbaliști, care vor da mai mult randament”, a spus și Florin Răducioiu despre Ianis Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT