Sport

Mirel Rădoi, primele critici după instalarea oficială în funcția de antrenor la Universitatea Craiova. ”E lipsit de respect, nu e fair-play”

Abia instalat în funcția de antrenor principal la Universitatea Craiova, Mirel Rădoi are deja contestatari. O fostă glorie a Stelei îl acuză delipsă de fair-play.
09.08.2022 | 22:54
Mirel Radoi primele critici dupa instalarea oficiala in functia de antrenor la Universitatea Craiova E lipsit de respect nu e fairplay
Abia instalat pe banca Universității Craiova, Mirel Radoi are deja contestatari. Un fost mare portar îl acuză de lipsă de fair-play. foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a negociat la sânge preluarea băncii tehnice a Universității Craiova și a acceptat ultima ofertă a patronului Mihai Rotaru, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fostul selecționer are deja critici.

Helmut Dukadam: ”A vorbit cu patronul înainte să fie demis Balint”

Instalarea lui Mirel Rădoi în funcția de antrenor al Universității Craiova a fost dorința cea mai mare a patronului Mihai Rotaru, care l-a ofertat pe fostul selecționer imediat ce Laurențiu Reghecampf a fost înlăturat.

ADVERTISEMENT

Rădoi nu s-a grăbit să preia vreo echipă din România, în acel moment fiind în discuții avansate cu un club din zona arabă. Cum Rădoi era în continuare liber de contract, președintelui Sorin Cîrțu i-a revenit sarcina de a-l convinge să accepte provocarea, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

De asemenea, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, încă înainte ca U Craiova să oficializeze despărțirea de Laszlo Balint, faptul că Mirel Rădoi a fost contactat de șefii clubului patronat de Rotaru. Fostul mare portar, Helmut Dukadam consideră lipsită de fair-play maniera în care Rădoi a abordat discuțiile cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Mi se pare puțin lipsit de respect gestul lui Rădoi față de Balint. Nu mi se pare normal ca un antrenor să fie schimbat și celălalt deja numit. Eu sunt convins că Mirel Rădoi a vorbit cu domnul Rotaru înainte să fie demis Balint și a acceptat să fie pe bancă joi. Altfel, cred că Balint rămânea.

N-am zis că e urât sau bun, am zis că e lipsit de respect, nu e fair-play. Sunt convins că domnul Rotaru nu l-a dat afară pe Balint până nu a avut acceptul lui Rădoi”, a declarat Helmut Duckadam, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ce măsuri a luat Mirel Rădoi încă de la primul antrenament

La scurt timp după prezentarea oficială, Mirel Rădoi s-a prezentat la baza de pregătire a Universității Craiova unde a condus primul antrenament.

Cu acest prilej fostul selecționer i-a reprimit în lot pe Ionuț Vînă și Dan Nistor, fotbaliști intrați în dizgrația fostului tehnician, după egalul 1-1 cu ”U” Cluj din etapa a doua a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Nemulțumit de atitudinea de la pregătiri a celor doi și de jocul prestat în remiza cu ”Șepcile roșii”, Laszlo Balint a decis să-i excludă din lot, pe termen nelimitat, informație dezvăluită, de asemenea, în exclusivitate de FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Zoria Lugansk: 3,85 este cota pentru ”ambele echipe marchează și peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT