Sport

Mirel Rădoi a debutat cu stângul ca antrenor la Al Tai. Cosmin Olăroiu, egal cu liderul din Emirate

Ajuns de doar câteva zile în Arabia Saudită, Mirel Rădoi a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică al lui Al Tai într-un meci cu Al Shabab, fosta formație a lui Marius Șumudică.
27.01.2023 | 19:40
Mirel Radoi a debutat cu stangul ca antrenor la Al Tai Cosmin Olaroiu egal cu liderul din Emirate
Ajuns de doar câteva zile în Arabia Saudită, Mirel Rădoi debutează pe banca tehnică al lui Al Tai într-un meci cu Al Shabab, fosta formație a lui Marius Șumudică. Sursă foto: Twitter @tai1381
ADVERTISEMENT
27-01-2023
18:00

Olăroiu a ratat șansa să urce pe locul 1 în Emirate

Echipa Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, a ratat șansa de a urca pe locul 1 după ce a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu formația Al-Ahli Dubai, în etapa a 14-a din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

În urma acestui rezultat, trupa tehnicianului român rămâne pe poziția secundă în clasament, cu 28 de puncte, unul mai puțin decât Al-Ahli Dubai.

27-01-2023
17:12

Rădoi a pierdut primul meci pe banca lui Al Tai

Mirel Rădoi a avut parte de un debut trist la Al Tai, formația sa fiind învinsă, pe teren propriu, scor 1-2, de fosta echipă a lui Marius Șumudică, Al Shabab, în etapa a 18-a a campionatului din Arabia Saudită.

Trupa tehnicianului român a deschis scorul prin algerianul Amir Sayoud (9), dar oaspeții au întor rezultatul până la pauză prin reușitele brazilianului Carlos Carvalho (18, 38).

După această înfrângere, Al Tai se află pe locul 9 în clasament, cu 18 puncte. Următorul joc al lui Mirel Rădoi va fi tot acasă, pe 4 februarie, de la ora 17:00, cu Al Ittihad.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că fostul selecționer al României va pregăti formația aflată pe locul 9 în campionatul saudit, acolo unde va avea un salariu de 1.200.000 de dolari pe an.

Debutul lui Mirel Rădoi pe banca lui Al Tai

Partida de debut pentru Mirel Rădoi ca antrenor la formația Al Tai este una de foc, deoarece adversarul, Al Shabab, stă mult mai bine în clasament, acolo unde se luptă la titlu cu alte forțe al fotbalului saudit: Al Nassr, Al Hilal sau Al Ittihad.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea din etapa a 18-a a campionatului Arabiei Saudite este un bun prilej pentru fostul selecționer al naționalei României să-și dea seama de nivelul lotului pe care îl are la dispoziție.

Al Tai este cu moralul la pământ după ce în ultimele trei runde a înregistrat tot atâtea înfrângeri, dar nici Al Shabab nu stă cu mult mai bine: o înfrângere și trei rezultate de egalitate în ultimele patru etape.

ADVERTISEMENT

Olăroiu poate deveni lider în Emiratele Arabe

Mirel Rădoi nu este singurul tehnician din zona Golfului care are meci vineri, 27 ianuarie. În Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olăroiu și formația sa, Al Sharjah, întâlnește pe teren propriu, echipa Al-Ahli Dubai, în etapa a 14-a.

Este marele derby al campionatului saudit, trupa tehnicianului român aflându-se pe locul secund în clasament, la un singur punct în spatele adversarei. Partida se va disputa de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Isăilă, victorie argentiniană

Ziua a fost deschisă de Daniel Isăilă, care a obținut o victorie extrem de importantă, după ce runda trecută pierduse în minutele de prelungire. Formația sa, Bani Yas, s-a impus cu 2-1 pe terenul echipei Khorfakkan, cu care se afla la egalitate de puncte în clasament.

Trupa tehnicianului român a făcut o primă repriză excelentă și a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri după reușitele argentinienilor Nicolas Gimenez (30) și Gaston Alvarez (42). Lucrurile s-au complicat după pauză, atunci când brazilianul Joao Victor Lucas Wesner a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat (62).

ADVERTISEMENT

Gazdele au presat și au redus din diferență prin angolezul Fabio Goncalves Abreu (71), dar până în final apărarea lui Isăilă a rezistat eroic. După această victorie, Bani Yas se află pe locul 9 în clasamentul din Emiratele Arabe Unite, cu 18 puncte.

ADVERTISEMENT