Sport

MM Stoica, acuzat că minte în cazul interesului arătat de FCSB pentru Dorin Rotariu: ”Nu i-a dat niciun mesaj”

FCSB a încercat să-l transfere în această vară pe Dorin Rotariu, însă acesta a ales să meargă în Grecia. MM Stoica a dezvăluit că s-a lovit de un zid când a încercat să ia legătura cu jucătorul.
05.07.2022 | 18:06
MM Stoica acuzat ca minte in cazul interesului aratat de FCSB pentru Dorin Rotariu Nu ia dat niciun mesaj
FCSB a încercat să-l transfere în această vară pe Dorin Rotariu, însă acesta a ales să meargă în Grecia. MM Stoica a dezvăluit că s-a lovit de un zid când a încercat să ia legătura cu jucătorul. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că fostul mijlocaș dinamovist era jucătorul dorit de Gigi Becali, însă managerul general al ”roș-albaștrilor” l-a acuzat pe acesta că nu i-a răspuns la mesaj.

Unchiul lui Dorin Rotariu îl contrazice pe MM Stoica în privința transferului la FCSB

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal. Efectiv am scris: ‘Pot să te sun?’. Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după, un prieten, coleg, l-a căutat şi tot aşa, n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm”, declara oficialul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

MM Stoica spunea că acela a fost momentul în care s-a oprit orice tentativă de a-l aduce pe Dorin Rotariu la FCSB. La scurt timp, Atromitos Atena anunța că a obținut împrumutul pentru încă un an al jucătorului român aflat sub contract cu Ludogoreț Razgrad.

Doar că reacția virulentă a lui Mihai Stoica nu a rămas fără ecou, iar fostul mare internațional Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin Rotariu, susține că jucătorul nu a primit niciun mesaj de la oficialii vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

”Mihai Stoica nu i-a dat niciun mesaj lui Dorin. Dacă i-ar fi trimis vreun mesaj, nepotul meu i-ar fi răspuns lui Mihai Stoica pentru că e un băiat educat. Și nici nu și-a schimbat vreodată telefonul, are același număr de mulți ani”, a declarat Iosif Rotariu, pentru sport.ro.

De ce a ales Rotariu să meargă în Grecia

Fostul internațional a explicat de ce nepotul său a ales să meargă la Atromitos Atena, formație pentru care a jucat și în sezonul precedent. ”A ales să rămână la Atromitos pentru că e foarte respectat acolo, antrenorul îl place, conducătorii clubului îl apreciază, e apreciat și de spectatori.

ADVERTISEMENT

A jucat nouă meciuri titular sezonul trecut, a vrut să rămână la Atromitos, Dorin vrea să mai joace mulți ani în străinătate”, a mai spus Iosif Rotariu.

Transferul eșuat al lui Rotariu i-a făcut pe oficialii vicecampioanei României să nu mai caute un alt fotbalist, deoarece îl au în propria curte pe înlocuitorul lui Valentin Gheorghe, omul care îi va face concurență și lui Andrei Cordea în flancul drept al atacului.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Alexandru Musi, în vârstă de 17 ani, un polivalent mijlocaș ofensiv, care măsoară deja 1.80 m, a fost crescut în academia FCSB-ului și care a fost cooptat încă din 2021 la prima echipă a ”roș-albaștrilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT