ADVERTISEMENT
News

Moise Guran, gafă incredibilă pe internet. Ce a postat fostul jurnalist! Val de reacții negative

Autor: Traian Terzian | 03.06.2020 | 08:27
Moise Guran, gafă incredibilă pe internet. Ce a postat fostul jurnalist! Val de reacții negative
Fostul jurnalist Moise Guran a făcut o gafă încredibilă pe internet, luând în derâdere două fapte extrem de grave petrecute în ultimele zile în România. Sursă foto: Hepta

Fostul jurnalist Moise Guran a făcut o gafă incredibilă pe internet, luând în derâdere două fapte extrem de grave petrecute în ultimele zile în România.

ADVERTISEMENT

Moise Guran, gafă incredibilă pe internet

Conform stiripesurse.ro, Moise Guran a făcut o gafă de proporții pe internet, atunci când a făcut o postare pe contul de Facebook în care sse amuză de subiectele cele mai dezbătute de români în ultimele zile.

”Cele mai aprinse dezbateri din ultimele zile, din țara noastră, au fost ocazionate de un puști care-și povestește fanteziile sexuale pe youtube și de o poză cu un premier care se crede Mare Logofăt”, a scris Guran.

ADVERTISEMENT

Moise Guran gafă internet

Fostul jurnalist, care a rezistat doar două luni în politică alături de USR, a primit foarte multe mesaje negative după această postare și în cele din urmă a decis să o șteargă și în locul ei a transmis un alt mesaj.

ADVERTISEMENT

Moise Guran a șters ambele postări

”Poporul nostru urăște cu pasiune, și cu, și fără motiv. Deja e reflex, că nici ura nu durează”, a scris el. Chiar și noua postare a strâns reacții critice pentru cum a îndrăznit să umilească femeile. În cele din urmă, Moise Guran a șters și acest mesaj.

Moise Guran gafă internet

ADVERTISEMENT

Alexandru Bălan, cunoscut publicului larg drept ”Colo”, le-a povestit prietenilor săi experiența trăită alături de o tânără care nu împlinise vârsta de 18 ani, după care a vorbit fără menajamente despre modul în care arată elevele din ziua de azi și nu s-a sfiit să instige la viol și acte de violență.

Vloggerul a primit foarte multe reacții negative după acel live și a decis să-și ceară scuze oficial printr-un video postat pe contul său de Youtube pentru că a instigat la violarea minorelor.

ADVERTISEMENT

Fostul consilier al Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, a publicat o fotografie în care mai mulți membri ai Guvernului Orban, în frunte cu premierul, apar fumând și servind băuturi alcoolice în interiorul Palatului Victoria. Mai mult, aceștia nu respectă distanțarea socială și nu poartă măști de protecție.

Poliția a luat atitudine în cazul controversatei întâlniri de la Guvern, cu ocazia zilei de naștere a lui Ludovic Orban. Toți cei prezenți la petrecere au fost amendați pentru că au ignorat regulie impuse de autorități. Nu au purtat mască și au fumat în spații închise.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!