Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Momentul în care „Dodel” Tănase nu a mai răspuns la întrebarea-cheie a lui Horia Ivanovici. „Alo… alo… nu te mai aud!”

Cristi Tănase a dialogat cu Horia Ivanovici după ce fostul fotbalist a fost din nou protagonistul unui scandal. Ce s-a întâmplat când directorul FANATIK i-a pus o întrebare-cheie.
13.02.2024 | 16:42
Momentul in care Dodel Tanase nu a mai raspuns la intrebareacheie a lui Horia Ivanovici Alo alo nu te mai aud
Momentul în care „Dodel” Tănase nu a mai răspuns la întrebarea-cheie a lui Horia Ivanovici. „Alo… alo… nu te mai aud!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Tănase a refuzat să răspundă la întrebarea-cheie pe care i-a pus-o Horia Ivanovici, când fostul fotbalist a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA. Fostul căpitan al FCSB-ului a băut în weekend până a căzut, la propriu, în fața apartamentului. Imaginile au devenit virale.

„Te droghezi?” Întrebarea cu care Horia Ivanovici l-a „închis” pe Cristi Tănase

Cristi Tănase a recunoscut că a avut un weekend „greu” și că venea de la o petrecere cu alcool în momentul în care a fost filmat căzut, în fața casei, și cu un dinte lipsă. Totuși, deși la finalul lui 2023 a fost prins de polițiști când conducea sub influența stupefiantelor, „Dodel” n-a recunoscut că se droghează.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Ai căzut în patima drogurilor?) Eu? Doamne ferește. Mă lași mască la întrebarea asta. Ce întrebare e asta? Nu există așa ceva. M-am lăsat de fotbal și nu credeam vreodată că o să vând atât de bine și o să apar în fiecare zi la TV și în ziare cum apăream înainte. Cred că acum apar mai mult decât înainte.

Ce treabă mai are ce fac eu? Nu înțeleg lucrurile astea și ce vor să facă oamenii ăștia. Vor să facă rău? Cu ce îi ajută? Nu înțeleg oamenii care vor să facă rău sau să denigreze pe cineva. De ce? Pentru ce? Nu câștigă nimic. Măcar dacă câștigau bani. Dacă ar fi câștigat bani, înțelegeam.

ADVERTISEMENT

Dar ei nu câștigă bani, nu câștigă nimic, vor doar să facă rău unei persoane. (n.r. – Ai căzut în patima băuturii?) Nu am căzut în nicio patimă. Sunt invenții. Merg și eu la un spriț, la un grătar. Ne îmbătăm și noi pe la 12-1 noaptea… N-am căzut în nicio patimă. Ideea e că vând eu prea bine și orice fac, și dacă trec pe roșu, gata, Mamă, ce a făcut ăla, trebuie să îl amendăm. Nu știu de ce s-a ajuns aici. Nu am deranjat pe nimeni și nu am supărat pe nimeni.

Și voi beți. Toată lumea bea. Vă știu și pe voi, că am stat și eu pe lângă ziariști și toată lumea știe că sprițul e frumos. Până la o anumită limită. Nu e ok să depășești limita. Dar acum să spună lumea că Mama, ce am făcut. Cu ce am deranjat? Eram amețit. Recunosc. Eram băut, amețit, stăteam jos acolo, ca după o seară de spriț.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Te-ai drogat vreodată?) Alo, nu te aud deloc. Alo?”, a încheiat Cristi Tănase intervenția telefonică de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Ce droguri de mare risc ar fi consumat Cristi Tănase în luna decembrie

Deși a evitat răspunsul la întreabrea lui Horia Ivanovici, Cristi Tănase a fost, cum spuneam, prins în decembrie 2023 conducând sub influența drogurilor. Potrivit prosport.ro, în urma drugtestului la care fostul fotbalist a fost supus la vremea respectivă, acesta a consumat droguri de mare risc.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre cocaină, motiv pentru care Tănase s-a ales cu dosar penal și cu persmisul suspendat. „Dodel” nu și-a primit încă pedeapsa în acel caz.

„Dodel” Tănase, live la Fanatik SuperLiga: „Nu am împușcat pe nimeni!” Cum a răspuns la întrebarea „Te droghezi?”

ADVERTISEMENT