Sport

Nana Antwi, debut la FCSB în meciul cu U Cluj! Ce a declarat Gigi Becali despre prestația acestuia. Update

Fundașul dreapta ghanez Nana Antwi a jucat pentru prima dată după transferul la FCSB în partida din deplasare cu U Cluj.
20.02.2024 | 00:00
Nana Antwi debut la FCSB in meciul cu U Cluj Ce a declarat Gigi Becali despre prestatia acestuia Update
Fundașul dreapta ghanez Nana Antwi a jucat pentru prima dată după transferul la FCSB în partida din deplasare cu U Cluj. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
19-02-2024
22:20

Ce a spus Gigi Becali despre debutul lui Nana Antwi

La finalul partidei dintre U Cluj și FCSB, scor 0-0, Gigi Becali a oferit declarații despre prestația lui Nana Antwi.

”Nu am avut timp să-l văd. Nu că a jucat prea puțin, mingea a jucat prea puțin pe la el pe acolo”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Jucătorul de 23 de ani a fost achiziționat în această iarnă de la Urartu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. ”Roș-albaștri” au plătit 50.000 de euro pentru aducerea din această iarnă a ghanezului care mai avea contract cu formația din Armenia până la finalul sezonului.

U Cluj – FCSB, primul joc pentru Nana Antwi în SuperLiga

După o lună de așteptare, Nana Antwi a debutat în sfârșit la FCSB, el fiind introdus pe teren de antrenorul Elias Charalambous pentru repriza a doua a întâlnirii cu U Cluj, din etapa a 26-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta ghanez i-a luat locul la pauză lui Valentin Crețu, cel care a nu a avut o prestație prea bună în prima parte a jocului și era expus după ce a primit un cartonaș galben în minutul 28.

Nu a fost singura schimbare pe care staff-ul vicecampioanei României a făcut în startul părții secunde. Deși nu a impresionat până acum, brazilianul Luis Phelipe l-a înlocuit pe ghanezul Baba Alhassan.

ADVERTISEMENT
Nana Antwi FCSB U Cluj
Nana Antwi șui LUis Phelipe se pregătesc să intre pe teren în meciul U Cluj – FCSB. Sursă foto: captură Digi Sport

De ce nu a jucat ghanezul cu Sepsi

Nana Antwi ar fi trebuit să debuteze la FCSB în meciul câștigat etapa trecută cu Sepsi OSK, scor 1-0, însă Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAstaff-ul tehnic i-a transmis că scorul e prea strâns și e periculos să-l bage.

”N-a vrut staff-ul. Am vorbit cu staff-ul în pauză și eu fac, dar nu fac niciodată împotriva staff-ului. Dacă staff-ul spune ceva, nu zic faceți ca mine. Când spun ei un lucru clar ‘Domne, asta nu se poate face’, nu fac.

ADVERTISEMENT

E clar, se întâmplă. Ei au spus nu se poate acum. Era 1-0, dacă era 2-0, poate îl băgau. Și am zis bine, mă, atunci faceți cum știți voi. Au zis că sunt jucătorii bolnavi, ei știu care cum s-a antrenat, care poate face față și au făcut cum au vrut ei și bine au făcut”, a declarat Becali.

Într-o altă intervenție la FANATIK SUPERLIGA, patronul ”roș-albaștrilor” l-a poreclit pe fundașul ghanez ”racheta” pentru viteza sa și l-a comparat chiar cu Vinicius, superstarul brazilian al lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

”E ca racheta. Nu am văzut jucător cu asemenea viteză. Acum trebuie să îl măsurăm că el s-ar putea să fie jucătorul cu cea mai mare viteză din lume. E cel mai rapid. Trebuie să îi facem măsurătoarea. Trebuie să îl comparăm cu ăla. Cu Vicinius (n.r. – Vinicius) de la Real Madrid trebuie să îl comparăm. Eu așa îi zic, Vicinius, nu îi zic Vinicius”, a explicat Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”total goluri: peste 3,5” la meciul FCSB - FC Botoșani