Fotbal intern

Narcis Răducan, premiu inedit! Cine l-a desemnat cel mai bun fotbalist din istorie

31.08.2020 | 15:32
Narcis Raducan premiu inedit Cine la desemnat cel mai bun fotbalist din istorie
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist Narcis Răducan, ajuns la 45 de ani, a primit un premiu inedit la 12 ani după ce și-a agățat gheten în cui.

Fostul mijlocaș născut la Focșani a jucat la echipe importante din România și a prins și două contracte în străinătate.

ADVERTISEMENT

Cu o selecție în echipa națională a României, Narcis Răducan și-a făcut junioratul la Unires Focșani și Viitorul București.

Premiu important pentru Narcis Răducan

Ca senior, Narcis Răducan a jucat pentru Progresul București, Selena Bacău, Steaua București, FCM Bacău, Rapid București, FC Național, Electromagnetica București, AEL Limassol, AEK Larnaca și și-a încheiat cariera la Ceahlăul Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT

Acum, Narcis Răducan a primi un premiu important. Fostul mijlocaș a fost desemnat de ziarul Sportul de Vrancea cel mai bun fotbalist din toate timpurilepe care l-a dat județul.

”Narcis Răducan este cel mai bun de până acum! Avem un reper, avem un model. Generațiile care vin din urma în fotbalul vrâncean, au un vârf de atins, sau poate chiar de depășit…”, a scris publicația din Vrancea.

ADVERTISEMENT

Sunt mandru ca sunt vrancean, ca Narcis Răducan !Numărul 1 …Ancheta ziarului Sportul de Vrancea l-a desemnat…

Posted by Sportuldevrancea Focsani on Saturday, August 29, 2020

Narcis Răducan are în palmares șapte trofe ca fotbalist: trei titluri și două Cupe ale României cu Steaua București și o Cupă și o Supercupă a României cu Rapid București.

După ce s-a retras din activitatea de fotbalist, Narcis Răducan a ocupat diferite funcții de conducere la mai multe cluburi din țară. Ultima dată el a activat ca director sportiv la FCSB, dar mandatul său a durat mai puțin de trei luni.

ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a fost adus la FCSB, în postura de director sportiv, imediat după plecarea lui Mihai Stoica. Cei doi sunt în relații deosebit de reci, Răducan și Meme contrându-se chiar în direct la o emisiune de televizune înainte de ”rocadă”, Meme acuzându-l pe Narcis că vrea să-i ia locul!

Finanțatorul ”roș-albaștrilor”, Gigi Becali, s-a declarat la acel moment deranjat de faptul că Narcis Răducan nu le lua apărarea jucătorilor și mereu avea declarații care îl contraziceau pe el.

ADVERTISEMENT