Fotbal intern

Nebunie pe Facebook la prezentarea lui Al Mawas la Botoșani! Adulat de arabi: ”Este Maradona din Siria”

04.12.2020 | 16:31
Nebunie pe Facebook la prezentarea lui Al Mawas la Botosani Adulat de arabi Este Maradona din Siria
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Mahmoud Al Mawas a fost prezentat oficial într-o conferință de presă la FC Botoșani, iar fanii sirieni ai creat o adevărată nebunie pe paginma de Facebook a grupării din Casa Pariurilor Liga 1.

FC Botoșani a insistat mult pentru transferul talentatului jucător sirian, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, dar la un moment dat această mutare a fost la un pas să pice, în condițiile în care jucătorul și impresarii nu mai răspundeau la telefoanele oficialilor moldoveni.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Al Mawas le-a transmis oficialilor de la Botoșani că a avut probleme personale în Siria, mai exact, casa lui a fost jefuită de câteva sute de mii de euro.

FC Botoșani l-a prezentat pe Al Mawas, iar fanii sirieni au creat o nebunie pe Facebook

În cele din urmă, toate probleme fotbalistului s-au rezolvat, iar acesta a ajuns în România și a semnat cu FC Botoșani un contract pe doi ani.

ADVERTISEMENT

Acum, FC Botoșani l-a prezentat oficial pe Mahmoud Al Mawas într-o conferință de presă la care au mai fost prezenți antrenorul Marius Croitoru și patronul Valeriu Iftime, iar fanii sirieni au dat startul nebuniei pe pagina de Facebook a grupării din Liga 1.

Peste 1.500 de comentarii și aproximativ 3.300 de like-uri a primit videoclipul cu primele cuvinte ale jucătorului sirian în echipamentul Botoșaniului. Cele mai multe comentarii sunt ale cetățenilor de origine siriană, care îi urează mult succes jucătorului și cer să fie lăsați să vină în România pentru a-și putea vedea starul.

ADVERTISEMENT

”Există cineva aici din România sau suntem numai sirieni? Al Mawas este foarte tare pe teren. Este foarte deștept, așa că așteptați-vă la ce e mai bun de la el. Vă rugăm să ne lăsați să venim în România. Sirienii vor să-și vadă starul”, este unul dintre comentarii.

”Mult succes, căpitane. Ești un luptător pe terenul de fotbal” sau ”Fanilor botoșăneni, Mawas este Maradona din Siria! Vrem să fie căpitanul echipei”, sunt doar alte câteva comentarii ale fanilor sirieni care au luat practic cu asalt pagina de Facebook a clubului din Botoșani.

O situație asemănătoare s-a întâmplat și acum o săptămână, atunci când moldovenii au anunțat transferul lui Mahmoud Al Mawas. Sirienii au luat și atunci cu asalt pagina de Facebook a clubului, iar foarte mulți au anunțat că sunt pregătiți să se stabiliească în România pentru a fi cât mai aproape de idolul lor. Iar pentru asta, sunt gata să recurgă chiar și la gesturi extreme: să se căsătorească aici!

ADVERTISEMENT
Tags: