Sport

Neymar, făcut praf de Marco van Basten pentru comportamentul din teren: ”Este un cretin și un plângăcios”

Neymar are un sezon foarte bun la PSG, însă comportamentul său din teren lasă de dorit și acest lucru a fost scos în evidență de fostul mare atacant Marco van Basten.
11.10.2022 | 17:07
Neymar facut praf de Marco van Basten pentru comportamentul din teren Este un cretin si un plangacios
Neymar are un sezon foarte bun la PSG, însă comportamentul său din teren lasă de dorit și acest lucru a fost scos în evidență de fostul mare atacant Marco van Basten. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Șefii campioanei Franței au vrut să scape în vară de el, dar noul antrenor Christophe Galtier nu a fost de acord cu acest lucru. A ținut cu dinții ca brazilianul să rămână și acesta îl recompensează cu prestații strălucitoare.

Comportamentul lui Neymar l-a înfuriat pe Marco van Basten

În ciuda faptului că Neymar pare să fi trecut peste toate problemele și are prestații încântătoare la PSG, legendarul atacant Marco van Basten a lansat o serie de acuze grave la adresa brazilianului fiind deranjat de comportamentul acestuia.

ADVERTISEMENT

”Comportamentul unor jucători de la PSG este enervant, din punctul meu de vedere, dar în special al lui Neymar. Neymar este inițiatorul acestui comportament greșit și îi influențează și pe colegi să facă lucruri nepotrivite.

Neymar trebuie să rămână la fotbal, este o rușine că are un astfel de comportament. Este rău și pentru PSG, mai ales că au o echipă foarte bună”, a declarat Van Basten, pentru Ziggo Sport.

ADVERTISEMENT

Ce i se mai reproșează brazilianului

Câștigător de trei ori al Balonului de Aur, fostul mare atacant olandez de la AC Milan consideră că Neymar este un tip conflictual și a dat exemplu o fază petrecută în finalul partidei Reims – PSG, în care brazilianul a provocat și apoi a făcut pe victima.

”Neymar este un model negativ, caută mereu conflictul. Este un cretin. Ca fotbalist, este foarte bun, dar se concentrează pe orice altceva decât pe fotbal. Caută conflicte cu adversari, cu arbitri.

ADVERTISEMENT

Aș aplauda dacă ar fi deposedat, cred că este un tip rău. În plus, este un plângăcios. Într-un moment faultează pe cineva, apoi face pe victima. Nu poți nici să-l atingi pe teren. Este o persoană extrem de neplăcută”, a mai spus Van Basten.

Neymar, în istoria lui PSG

Evoluțiile magnifice ale lui Neymar în actualul sezon nu au putut trece cu vederea, iar fanii fotbalului din Franța l-au recompensat cu trofeul de cel mai bun jucător al lunii august în Ligue 1. perioadă în care a reușit 8 goluri și 7 pase decisive.

ADVERTISEMENT

În această toamnă, Neymar a reușit să urce pe locul 4 în topul marcatorilor din întreaga istorie a lui PSG, cu 110 goluri, depășindu-l pe fostul atacant portughez Pedro Miguel Pauleta (109).

Însă, brazilianul este destul de departe de primii trei în această ierarhie și practic este imposibil să mai urce în acest top până la finalul sezonului. Primul este uruguayanul Edinson Cavani (200 de goluri), urmat de Kylian Mbappe (180 de goluri) și Zlatan Ibrahimovic (156 de goluri).

ADVERTISEMENT
Tags: