Sport

Neymar și Mbappe au revenit deja la antrenamentele lui PSG. Când este așteptat Leo Messi și ce șanse sunt să ajungă în Franța cu trofeul Cupei Mondiale

Neymar Jr. și Kylian Mbappe au revenit la antrenamentele celor de la PSG, în timp ce Lionel Messi ar putea ajunge în Franța cu trofeul Cupei Mondiale.
22.12.2022 | 17:33
Neymar si Mbappe au revenit deja la antrenamentele lui PSG Cand este asteptat Leo Messi si ce sanse sunt sa ajunga in Franta cu trofeul Cupei Mondiale
Neymar și Mbappe au revenit la antrenamentele lui PSG. Messi nu s-a alăturat campioanei Franței. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Starurile lui PSG, de la Cupa Mondială, se află în proces de revenire la echipa de club după experiența, mai lungă sau mai scurtă, de la turneul final. Neymar, Marquinhos și Mbappe s-au întors deja la antrenamentele campioanei Franței, în timp ce Lionel Messi ar putea ajunge în Franța cu trofeul Cupei Mondiale.

Mbappe, Neymar și Marquinhos au revenit la antrenamentele lui PSG

Kylian Mbappe a revenit încă de miercuri, 21 decembrie, la antrenamentele celor de la Paris Saint Germain. Cel mai bun jucător al Franței din finala Campionatului Mondial a fost filmat în momentul sosirii la baza de antrenament a campioanei din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Neymar și Marquinhos, starurile de la naționala Braziliei, sunt cele mai recente nume care au revenit la echipa de club după parcursul mai puțin reușit de la Cupa Mondială. Brazilia a fost eliminată în sferturile de finală de Croația la loviturile de departajare.

Achraf Hakimi este un alt jucător al campioanei Franței, care se pregătește pentru revenirea în cadrul clubului după experiența la Cupa Mondială. Fundașul dreapta a acces până în semifinalele competiției cu naționala Marocului, fiind învinsă de Franța, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi vrea să prezinte Cupa Mondială suporterilor lui PSG

Lionel Messi nu a revenit deocamdată la antrenamentele lui PSG. Fotbalistul celebrează câștigarea Cupei Mondiale în Argentina și le-a transmis oficialilor campioanei Franței că vrea să prezinte trofeul în fața fanilor de pe Parc de Princes.

Totuși, PSG este reținută în ceea ce privește inițiativa lui Lionel Messi, potrivit Goal. „Decarul” Argentinei vrea să prezinte trofeul suporterilor lui PSG la meciul cu Strasbourg de pe teren propriu care va avea loc pe 28 decembrie. Principalele două motive pentru care francezii nu privesc cu ochi buni demersul lui Messi se referă la atitudinea fanilor și la reacția lui Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Defilarea lui Lionel Messi cu trofeul Cupei Mondiale în fața unei mulțimi formate din fani francezi ar putea izbucni un adevărat scandal, în timp ce oficialii clubului francez sunt îngrijorați vizavi de reacția lui Kylian Mbappe care a fost foarte dezamăgit după înfrângerea din finală.

Când va reveni Lionel Messi în lotul lui PSG

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la Cupa Mondială din Qatar, reușind să înscrie de 7 ori și să ofere alte 3 pase decisive. Fostul fotbalist de la Barcelona nu s-a dezlipit de trofeul Cupei Mondiale, postând mai multe fotografii virale pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Sunt ridicate semne de întrebare în ceea ce privește data la care Lionel Messi va reveni la PSG. Potrivit cotidianului spaniol as.com, Messi nu se va prezenta la Paris până la începutul lunii ianuarie.

Starul argentinian se află în vacanța de 12 zile după ce a reușit să triumfe cu Argentina la Cupa Mondială și ar putea rata meciurile cu Strasbourg și Lens de pe 28 decembrie, respectiv 1 ianuarie. Astfel, Lionel Messi este așteptat de fanii francezi la PSG, la meciul de pe 11 ianuarie, când campioana Franței o înfruntă pe Angers pe teren propriu.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,05 este cota pentru ”total goluri: peste 3,5” la meciul PSG – Strasbourg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT