Sport

Nicolae Dică, la a treia umilință pe banca FCSB-ului în cupele europene. A luat 15 goluri în 3 meciuri. Video

Nicolae Dică s-a obișnuit să încaseze câte cinci goluri pe banca FCSB-ului la meciurile din cupele europene încă din primul mandat.
08.10.2022 | 07:24
Nicolae Dica la a treia umilinta pe banca FCSBului in cupele europene A luat 15 goluri in 3 meciuri Video
Nicolae Dică a suferit 3 mari umilințe ca antrenor principal al FCSB în cupele europene. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică s-a aflat pe banca FCSB-ului la trei dintre cele mai mari umilințe din istoria clubului patronat de Gigi Becali

Nicolae Dică s-a obișnuit deja să primească câte cinci goluri în cupele europene ca antrenor al FCSB

„Măcelul” din Danemarca nu este doar o întâmplare dacă ținem cont de rezultatele precedente pe care Nicolae Dică le-a avut pe banca FCSB-ului în grupele cupelor europene.

ADVERTISEMENT

Prima umilință pentru Dică a venit în play-off-ul Champions League, când FCSB a fost demolată pe Național Arena de Sporting Lisabona cu scorul de 1-5, în august 2017.

În repriza a doua, în doar 29 de minute, echipa lui Nicolae Dică a încasat nu mai puțin de patru goluri: minutele 59-88.

ADVERTISEMENT

Cum a arătat FCSB în meciul pierdut cu 1-5 cu Sporting Lisabona: Niţă – Enache, Larie, Momcilovic, Junior Morais – OV. Popescu, L. Filip – Teixeira, Budescu, Golofca – Alibec. Rezerve: Stăncioiu – Gnohere, F. Tănase, Pleaşcă, Achim, De Amorim, Man. Antrenor: Nicolae Dică

Nicolae ‘Hi Five!’ Dică. Încă 5 goluri încasate în primăvara europeană cu Lazio Roma

Anul următor, Nicolae Dică a reușit să califice FCSB în primăvara europeană din grupele Europa League, însă și-a găsit un nou naș: Lazio Roma.

După 1-0 la București, FCSB cu Dică la cârmă a eșuat lamentabil la Roma, unde a încasat din nou cinci goluri. La pauză, scorul arăta tot 3-0, la fel ca în Danemarca cu Silkeborg.

ADVERTISEMENT

Cum a arătat FCSB în returul cu Lazio Roma pierdut cu 1-5: Andrei Vlad – Benzar, Găman, Planic, Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere
Rezerve: Stăncioiu – M. Bălașa, L. Filip, Momcilovici, Fl. Coman, Ov. Popescu, Cr. Tănase
Antrenor: Nicolae Dică

Ce a spus Nicolae Dică după rușinea cu Silkeborg din Conference League: „Fanii au perfectă dreptate, îmi cer scuze față de ei”

Nicolae Dică a regretat că a lăsat șapte titulari la București și le-a cerut scuze suporterilor FCSB-ului: „Am făcut o partidă foarte slabă, am început foarte prost jocul. Mă gândeam, spre finalul jocului, că poate nu trebuia să-i las pe toți acasă, dar e un risc pe care mi l-am asumat. Merităm să fim criticați”.

Antrenorul FCSB-ului și-a adus aminte și de înfrângerile la scor cu Sporting și Lazio: „Acum e normal să ne critice lumea, mai ales pe mine. Am pierdut cu Lazio 5-1, cu Sporting 5-1, dar erau echipe foarte mari.

ADVERTISEMENT

Fanii au perfectă dreptate, îmi cer scuze față de ei, că am făcut o partidă slabă. M-am bucurat că au rămas alături de echipă, sper și cred că vor rămâne în continuare, pentru că jucătorii au nevoie de ei”, a spus antrenorul la conferința de presă.

Gigi Becali, primele critici pentru Nicolae Dică: „De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine”

FANATIK a stat de vorbă cu Gigi Becali, care l-a criticat pentru prima oară pe Nicolae Dică: „Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine. 

Noi ne-am sfătuit. Nu i-am transferat eu singur (n.r. pe jucători). Ne-am sfătuit şi am fost de acord. În orice situaţie, trebuia să facem asta. Noi la ora asta nu suntem în play-off. Asta este marea noastră problemă”, a spus patronul FCSB pentru site-ul nostru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru ”șansă dublă 12” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT