Sport

„Nu e o întâmplare situaţia de la ambele Craiove”. Olteanul Adi Ilie pune punctul pe I

Adrian Ilie a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu este o întâmplare situaţia de la ambele echipe din Craiova, în condiţiile în care atât Mititelu cât şi Rotaru schimbă antrenorii pe bandă rulantă.
30.10.2023 | 12:20
Nu e o intamplare situatia de la ambele Craiove Olteanul Adi Ilie pune punctul pe I
„Nu e o întâmplare situaţia de la ambele Craiove”. Olteanul Adi Ilie pune punctul pe I. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova şi Universitatea Craiova au pierdut în runda a 14-a din SuperLiga. Oltenii lui Mititelu au cedat în faţa celor de la UTA Arad, 2-3 pe teren propriu, iar echipa lui Rotaru a pierdut în Giuleşti, scor 0-2.

Adrian Ilie: „Nu e o întâmplare situaţia de la ambele Craiove”

Adrian Ilie a comentat la FANATIK SUPERLIGA situaţia de la ambele echipe din Craiova, spunând că nu este o întâmplare că vin aceste înfrângeri, în condiţiile în care ambele formaţii schimbă antrenorii pe bandă rulantă:

ADVERTISEMENT

“Nu este o întâmplare situaţia de la ambele Craiove. Dacă schimbi antrenorii, n-ai o continuitate, tot îşi schimbi, nu îi laşi, nu poţi să te baţi la campionat.

Craiova o să prindă play-off-ul pentru că au jucători de calitate cu domnul Rotaru. O să câştige 3-4 meciuri la rând şi o să stea acolo”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Vochin: “Vă amintiţi cum a început Rapidul campionatul?”

Andrei Vochin a completat ideea lui Adrian Ilie şi consideră că o schimbare de antrenor bulversează orice echipă şi a dat exemplul Rapidului în startul sezonului:

“Părerea mea este că totul pleacă de la antrenament. Vă amintiţi cum a început Rapidul campionatul? A început mai slab pentru că s-a produs o schimbare de antrenor. Una singură.

ADVERTISEMENT

Craiova a început campionatul cu Neagoe, l-a continuat cu Reghecampf, acum e Bon sau Papură. Şi se discută despre aducerea unui nou antrenor la echipă, poate fostul selecţioner al Bulgariei”, a spus Vochin.

Niţă: “Ei vor să câştige campionatul, nu două-trei meciuri”

Robert Niţă susţine că pentru Universitatea Craiova nu este de ajuns doar calificarea în play-off, în condiţiile în care se bat cu pumnul în piept că se bat la titlu: “Ei vor să câştige campionatul, nu două-trei meciuri. Tot ne spun de câţiva ani că vor să devină campioni”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Adrian Ilie, analiză la sânge a echipelor din Craiova

ADVERTISEMENT